LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Joakim Lundell säljer lyxsakerna för hutlösa summan – ekonomiska bakslaget

23 jul, 2024
Till vänster: Närbild Joakim Lundell. Till höger: Skärmdump från Joakim och Jonna Lundells youtubevideo där de står bredvid varandra och pratar vid ett bord.
Youtube- och tv-profilen Joakim Lundell har fått nog av sina märkeskläder.
I en Youtube-video berättar han att han har börjat sälja av dem – och om den sjuka summan som han har köpt dem för.
– Det är helt idiotiskt, säger Joakim.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

Joakim ”Jocke” Lundell, 38, och hustrun Jonna Lundell, 30, har kommit att bli några av Sveriges största profiler på sociala medier. De har nått stora framgångar med deras serie Spökjakt, och de driver också Youtube-kanalen Familjen Lundell.

Jocke och Jonna har två barn tillsammans, Lunabelle, 5 och Lionel, 3, som också syns flitigt på deras sociala kanaler.

Det är ingen hemlighet att paret har det gott ställt rent ekonomiskt. Men i en ny Youtubevideo berättar Joakim att han ska sälja alla sina märkeskläder – där han också avslöjar vad de har kostat honom.

Joakim säljer alla sina märkeskläder – Jonna har fått nog

– Som ni vet har jag sagt att jag ska göra mig av med alla mina märkeskläder typ, och jag har samlat ihop allt i två stora säckar. Problemet är att jag inte kommit igång med att sälja av allting, det har alltid varit en inspelning, möten eller att vi ska åka iväg, har Joakim tidigare sagt på sin Instagram-story.

Annons

Hänt har tidigare rapporterat om hur Jonna tröttnat på alla säckar med kläder som tagit upp plats i hemmet. Men Joakim förklarade då att han äntligen har tid att ta tag i försäljningen.

– Men idag har jag ingen inspelning, inga möten och är typ ledig. Så jag tänkte ta tag i det, dels så att jag slipper bli mördad av Jonna, för dessa säckarna bara flyttas runt till nya ställen hela tiden, sa han på Instagram.

Och i den nya Youtube-videon har Joakim till Jonnas glädje äntligen kommit igång!

Så mycket pengar har Joakim Lundell lagt på märkeskläderna – ekonomiska bakslaget

I videon har Jocke och Jonna lagt ut en mängd märkeskläder på ett bord, där Joakim berättar att han efter råd från Jonna ska sälja allt på en säljsajt för begagnade kläder.

Annons

– Nu är det dags. Rensa ut alla onödigt överdrivet dyra kläder jag har köpt och i stort sett inte använt för att känna mig som en bättre människa, vilket man absolut inte gör.

Joakim säger att han lagt upp mycket märkeskläder redan nu, men att det finns ännu mer som han kommer fortsätta lägga upp. Och det är inte en liten summa pengar han lagt på kläderna som ska säljas nu.

– Det är en hel del, jag skulle uppskatta att de här har ett nypris på närmare 200 000 kronor säkert, och det är helt idiotiskt, säger Joakim i videon.

Däremot brukar begagnade kläder ha ett längre värde än när det är nyköpt, och tar man en titt bland Joakims annonser uppnår de, i skrivande stund, en summa på omkring 70 000 kronor.

Om Joakim lyckas sälja av allt som ligger ute via annonserna på försäljningssajten, kommer han göra en rätt så stor ekonomisk förlust då nypriset för alla kläder är markant högre än vad de säljs för just nu.

När Hänt når Joakim bekräftar han att han har spenderat 200 000 kronor på kläderna som nu är ute till försäljning, och att han inte vet om han kommer tjäna in pengarna.

Ingen aning men får jag inte tillbaka dom blir det ju en bra läxa i alla fall”, skriver han i ett meddelande.

Just nu ligger det 20 annonser ute på Joakims säljprofil, så det återstår att se om han lägger upp mer kläder där och hur mycket han egentligen lyckas sälja av.

FOTO: Youtube/Skärmdump, TT

Annons