LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Joakim Lundell släpper ny låt – här kan du lyssna på den

09 maj, 2017
author Malin Ljung
Malin Ljung
Har Joakim Lundell lyckats göra årets sommarhit? Nu har han släppt en förhandslyssning av nya singeln "My addiction" och de som lyssnat är övertygade.
Annons

När Youtube-stjärnan Joakim Lundell i början av året debuterade inom musikbranschen med låten “All I need”, tillägnad frugan Jonna Lundell, tog det inte många timmar innan den snodde åt sig förstaplatsen på Spotifys mest spelade låtar.

Sedan dess har fansen lägntat och trånat efter mer musik, något som de lovats.

Under måndagen överraskade Joakim Lundel sina trogna tittare med att lägga upp en kort förhandslyssning av nya singeln “My addiction” som han gjort tillsammans med syskonduon Arrhult som består av Ava, 18, och Agnes, 15.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kort är gott tydligen för redan nu hyllas han i kommentarsfältet av fansen som tycker att det låter makalöst bra. Och visst har den potential för att bli en av sommarens största hits?!

Låten släpps i sin helhet den 19 maj.

LÄS OCKSÅ: Efter gravidbesvikelsen: Joakim och Jonna skaffar hund

LÄS OCKSÅ: Jockibois nya kärlekslåt gör succé: ”Det känns overkligt”

FOTO: Ibl

Annons