LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Joakim Lundells barn får betalt för att ställa upp på bild: ”50 kronor i spargrisen”

26 sep, 2024
AvAlva Jonsson
Joakim ”Jocke” och Jonna Lundell driver ett av de största svenska kontona på Youtube där de har 1,1 miljoner följare. I en ny video från paret berättar tvåbarnspappan Jocke att han betalar barnen för att de ska vara med på bild.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

De är ett fenomen på sociala medier, Jocke och Jonna Lundell. Tillsammans har de haft Youtube-kanalen ”Familjen Lundell” (som tidigare hette Jocke och Jonna) sedan 2015 och varit äkta makar sedan 2016. Tillsammans har de barnen Lunabelle, 5, och Lionel, 4, och för ett tag sedan gick de ut med nyheten att de väntar ett tredje barn som är beräknat till i början av 2025.

Jocke och Jonna bor inte längre i Lundellhuset

Förutom Youtube-kanalen har makarna också haft en populär podd och de tre egna tv-programmen Familjen Lundell, Spökjakt och Lundellhuset – Sveriges lyxigaste bygge. Renoveringen av just Lundellhuset har varit ett projekt som pågått väldigt länge men nyligen gick Jocke och Jonna ut med att de flyttat till en lägenhet och ska hyra ut huset istället för att bo där själva.

Annons

Barnen får betalt för att vara med på bild

Barnen Lunabell och Lionel utgör ofta en stor del av innehållet i vloggarna på Youtube och verkar ha vant sig vid att bli filmade hemma med föräldrarna.
I den senaste videon på Youtube har paret tagit in en fotograf som ska ta höstbilder på familjen.

– Det känns som att vi gör framsteg med familjefoto, annars brukar det ju vara tårar, om du kommer ihåg sist?, säger Jocke till fotografen i videon.

Barnen gör miner och har lite svårt att sitta still under fotograferingen och då kommer Jocke på en idé för att få dem att bli mer motiverade.

– 50 kronor i spargrisen för den som klarar av att ta en vanlig bild där den inte ”åker motorcykel” eller har tungan ute, säger han och fortsätter:

– Det kommer vara värt det, för att pappa får ett familjefoto.

Så blev familjebilden! FOTO: Youtube / Skärmdump
Annons

FOTO: TT / Youtube

Annons