LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Joakim och Jonna Lundell måste ge upp boendet – chockbeskedet: ”Vräkning”

13 aug, 2024
Sommaren 2022 blev Joakim och Jonna Lundell färdiga med renoveringen av sin husvagn.
Däremot har paret inte spenderat så mycket tid med den, och nu har Joakim fått nog.
”Vräkning husvagn”, skriver han till en av deras nya vloggar på Youtube.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gissa kändisen med Jonas HallbergBrand logo
Gissa kändisen med Jonas Hallberg

Joakim Lundell, 38, och Jonna Lundell, 30 är två av Sveriges mest inflytelserika profiler på sociala medier. Paret gifte sig 2016, och idag har de barnen Lunabelle, 5 och Lionel, 4, samt ett tredje på väg!

Paret har ett gigantiskt lyxhus i Norrköping, kallat Lundellhuset, men de bor dock i en lägenhet i Norrköpings utkant.

De äger även en husvagn som har stått på en campingplats under en viss tid. Joakim tycker däremot att det är dags att ta hem husvagnen då den inte använts så mycket som de hade hoppats på.

I en ny Youtube-video på kanalen Familjen Lundell tar nu Joakim tag i saken, och i omslagsbilden till videon står han bredvid en gråtande Jonna och håller upp en skylt där det står skrivet:

Annons

”Vräkning husvagn”

Joakim Lundell om husvagnen: ”Inte gått som tänkt”

För drygt två år sedan visade Jonna upp bilderna på husvagnen som stod färdig efter månader av renoveringar.

I boendet ryms bland annat ett litet badrum, sovplatser i båda ändarna och köksskåp. Dessutom har paret låtit bygga en gigantisk terrass precis utanför ytterdörren. Renovationen kunde familjen Lundells fans följa via Youtube-serien Jonnas husvagnsserie.

Men nu har Joakim alltså fått nog och vill få bort husvagnen från campingplatsen.

– I år, det har inte gått som tänkt. Säsongen är typ slut och du har inte ens fått upp allt än. Så det bästa kanske är att åka dit och försöka hitta en plan för vad du ska göra med den här husvagnen, men jag vill inte pressa dig, säger Joakim till Jonna i videon.

– Ja men det måste man, för nu har det fan gått för långt, svarar Jonna.

Joakim fortsätter förklara till Jonna att campingen som husvagnen står på är för långt bort så hon åker aldrig dit, dessutom ska hon snart få en till bebis så hon kommer att tillbringa ännu mindre tid med husvagnen på grund av det.

Joakim och Jonna Lundell tvingas flytta på husvagnen

Senare i videobloggen säger Joakim till tittarna att de måste få hem husvagnen då Jonna lagt mycket pengar på den – i onödan.

Annons

– Hon har betalat säkert 10 000 för den där platsen det här året, och då tror jag hon har vart där en eller två gånger. Då har hon bara fixat, säger han till kameran och fortsätter:

– Inte för att jag kan klandra henne men det känns som hon behöver hjälp och stöd att bryta relationen med husvagnen. Det är en destruktiv, toxic relation med den just nu.

Hela familjen Lundell åker till campingplatsen och sätter igång med att ta bort förtältet till husvagnen och sedan förbereder de för att även för att kunna köra bort den.

Det hela visar sig vara lite krångligt att få undan den stora husvagnen då den är inbyggd med en terass runtomkring. Men med hjälp från några av Joakims bygganställda lyckades de ta bort en del av terassen och husvagnen kunde köras iväg.

– Nu ska den hem, säger Joakim i videon.

Joakim kör bort husvagnen. Youtube / Familjen Lundell

FOTO: YouTube, TT

Annons