Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Jocke Lundells chock – gravsten beställd till Jonna

16 aug, 2018
AvStina Dahlgren
Någon har beställt en gravsten till Jonna Lundell i Joakim Lundells namn. Enligt den ska hon ha avlidit den 28 juli i år. Nu rasar han över tilltaget.
Annons

Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell har inte haft det lätt den senaste tiden. Jonna Lundell har haft en tuff graviditet kantad av ångest och komplikationer. I vintras köpte paret vad de trodde skulle bli deras drömhus för 8,7 miljoner kronor. Det blev istället början på en mardröm. Huset var fullt av svartmögel och andra skador och poolen på tomten var oanvändbar. 

Annons:ANNONS Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Nyligen blev de stämda på 400 000 kronor av de tidigare ägarna på grund av att de så öppet pratat om huset på sina sociala medier. Paret har varit öppna med att de har mått psykiskt dåligt över allt som har hänt, och nu har ytterligare en händelse inträffat som tagit hårt på dem. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt Bloggbevakning har någon beställt en gravsten till Jonna i Joakim Lundells namn. På den ska det stå att hon har avlidit den 28 juli 2018. Enligt det dokument som sajten har fått ta del av ska det ha funnits en text färdig att rista in på stenen.

Annons

”Vila i frid vår älskade vän Jonna Stina Charlotta Lundell / Don V was Here” 

Jonna Lundell har inte uttalat sig om händelsen men Joakim är upprörd över det inträffade.

– Det är tragiskt att man kan ha så lite empati att man går på en kvinna som är höggravid i ett redan utsatt läge, det är skrämmande! säger han till Bloggbevakning.

Läs Bloggbevaknings inlägg HÄR.

LÄS OCKSÅ: Joakim Lundell i branddrama – gravida Jonna Lundells ord om olyckan: ”Fy vad läskigt”

LÄS OCKSÅ: Sommarens mest praktiska accessoar – så fixar kändisarna värmen

FOTO: IBL, Bloggbevakning

Annons