LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Jocke och Jonna har tagit reda på könet: ”Det blir en...”

07 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Joakim och Jonna Lundell ska bli föräldrar till ett tredje barn i början av 2025. Men ska de få en son eller dotter? Det har de nu tagit reda på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

Några av Sveriges främsta sociala medie-profiler, paret Jocke och Jonna Lundell väntar just nu sitt tredje barn. Sedan tidigare har de dottern Lunabelle, 5 , och sonen Lionel som är 4.

Familjens händelserika liv dokumenteras och läggs ut på deras Youtubekanal Familjen Lundell och makarna har också podden Jocke & Jonna – Sanningen måste fram ihop.

Jocke och Jonna tog hjälp för att bli gravida

Innan graviditeten avslöjades i somras har Jonna varit öppen med att hon slutade med preventivmedel och hoppades kunna välkomna ett tredje barn till familjen i sinom tid. Hon har också delat med sig av sina svårigheter med att bli gravid. Hon blev gravid med Lionel på naturlig väg, men för att kunna få Lunabelle tog de hjälp av en klinik.

Såhär såg familjen ut när Lunabelle var bebis. Fredrik Sandberg/TT

Tar reda på könet på bebisen – panik utbryter

I en ny vlogg på familjens Youtubekanal åker Jocke, Jonna och Lunabelle till Stockholm för att ta reda på könet på bebisen. Men i videon avslöjas inte svaret på frågan, det ska nämligen offentliggöras i samband med en påkostad gender reveal.

Annons

– Nu måste vi vara väldigt tydliga så att det inte blir några missförstånd. Vi kommer få svaret på en lapp som läggs i ett kuvert, som de som sköter pyrotekniken och allting får. Så du kommer inte veta, vi kommer inte veta, men det måste vi säga till om direkt så att inte någon bara ”it´s a boy!”, säger Jocke i videon.

Viss panik uppstår när bebisen i magen ligger på ett sätt som gör det omöjligt för barnmorskan att kunna avgöra om det är en pojke eller flicka.

– Jag börjar bli lite orolig för vår gender reveal nu. För allt är bokat på måndag, gäster är bjudna, säger Jocke och fortsätter:

– Jag fick en lista av Olivia med kostnader för gender revealen, och det är ju pyroteknik för 25 000, sen är det ett stort hus vi har hyrt, det är personal, det är mat, dekor, det sticker iväg, säger han.

Jocke berättar om nervositeten angående gender revealen

Efter många om och men lägger sig bebisen tillrätta och barnmorskan skriver ner könet på en lapp som läggs i kuvertet. När Hänt når Jocke Lundell för att fråga hur det står till med nerverna inför dagens avslöjande berättar han:

”Så nervös. Men så spännande! Men blir såklart underbart oavsett vad som gömmer sig inne i magen, men för våran sämjas skull mellan mig och Jonna vore det bra att få veta så vi kan planera namn då 50% av förslagen åker direkt då iaf”.

I paret Lundells podcast har Jonna tidigare sagt att de gillar namn som är lite udda, men att det inte varit planerat att barnen alla ska ha namn som börjar på L utan det har varit slumpmässigt.



FOTO: Youtube Skärmdump

Annons