ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Jocke och Jonna Lundell om husköpet: ”Pirrar lite i mig”

25 okt, 2024
Till vänster: Jocke håller om Jonna Lundell som ler. Från de går det en röd pil som pekar på Jocke som står på en terass/balkong.
Det har varit många turer kring vart Joakim och Jonna Lundells boendesituation i Norrköping.
De ska inte bo kvar i lyxvillan Lundellhuset – men nu berättar de om nya husköpet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem slösar mest pengar – Joakim eller Jonna Lundell?Brand logo
Vem slösar mest pengar – Joakim eller Jonna Lundell?

Joakim Lundell, 39, och Jonna Lundell, 30, är några av Sveriges största profiler på sociala medier. På Instagram och Youtube uppdaterar de ständigt om sina liv, där mycket just nu kretsar kring att Jonna är gravid!

Paret Lundell bor i Norrköping tillsammans med barnen Lunabelle, 5, och Lionel, 3, och framöver väntar de alltså en till son.

Men de har också fler projekt på gång. De håller nämligen på att leta hus efter ett nytt hus att köpa!

Jocke och Jonna lämnar lyxiga villan

Det har varit många turer kring Jocke och Jonnas lyxvilla Lundellhuset. Tidigare i år flyttade de till en lägenhet i Norrköping istället för att bo i lyxvillan, som blev känt efter deras tv-serie.

Jocke har tidigare berättat att de inte riktigt trivs i villan då de mest förknippar den till en arbetsplats. Nyligen blev de klara med en spa-avdelning i huset, som på knappt en veckas tid omsatte 250 000 kronor.

Annons

Sen dess har de också beslutat hyra ut hela huset på nätuthyrarjätten Airbnb. Jocke har tidigare förklarat att de fortfarande kommer vara där ibland när de inte är uthyrt, och att beslutet inte har nånting med Skatteverket att göra.

– Vi får bo i huset, men det kostar en marknadsmässig hyra på ish 40 000 kronor, vilket jag tycker är ganska onödigt när jag ändå förknippar huset med jobb. Och jag vill ju att huset ska generera pengar, inte att det ska kosta pengar. Och nummer tre så vill jag bygga en verksamhet utöver sociala medier och att synas på tv och göra Youtube och allt det där – som kan hålla i många år. Fastigheter är en bra investering.

Joakim Lundell om husköpet: ”Man blir taggad”

Därför har nu Jocke och Jonna varit och tittat på ett nytt hus, för att göra samma omvandling med som de gjorde med Lundellhuset.

Annons

– Jag vet att jag sa att vi siktade på att hitta hitta hus utomlands, men vi har hittat ett helt sjukt renoveringsprojekt som ligger vid Kolmården, säger Jocke i deras senaste vlogg på Youtube.

Än har de inte köpt huset, men hela familjen och Jockes snickare Herrgårdh åker till villan som ligger lite utanför Norrköping. Där får de en rundtur av mäklaren.

– Det pirrar lite i mig. Det är sånt jävla renoveringsobjekt. Man blir taggad, säger Jocke.

– Alltså man blir glad. Blir inte du lycklig av det här, som ändå håller på med sånt här? fråga Jonna Herrgårdh.

Huset är på 158 kvadratmeter och består av sju rum och har garage och uterum, och på tomten finns en gäststuga, ett poolområde och äppelträd. Tomten är på över 1500 kvadratmeter.

På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är utgångspriset för huset endast 1,5 miljoner kronor, men det kommer bli mycket att göra med det vilket de påtalar flera gånger i videon. Herrgård beskriver bland annat huset som ett ruckel. I videon menar Jocke att det kommer vara värt det.

– Det är ju ett väldigt lågt pris, säger han.

FOTO: Youtube/Skärmdump

Annons