LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Joakim och Jonna Lundells stora oro – upptäckten under ultraljudet

26 aug, 2024
Jonna Lundell ligger på en brits och gör ett ultraljud på magen. Joakim Lundell sitter till höger om henne med solglasögon på. I bilden är en mindre bild på en tv som visar ultraljudet, med en röd pil som går från Jonna och pekar på bilden.
Joakim och Jonna Lundell väntar sitt tredje barn, men inför det första ultraljudet finns det en stor oro.
– Jag håller på att få en liten lätt panikångest, säger Jocke i en Youtubevideo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”


Sociala medie-jättarna och kändisparet Joakim Lundell, 38, och Jonna Lundell, 30, har varit gifta sedan 2016. Tillsammans har de barnen Lunabelle, 5 och Lionel, 4.

Nyligen gick paret ut med det glädjande beskedet att Jonna är gravid och väntar deras tredje barn! Nu är det dags för det första ultraljudet, något som Jocke är otroligt nervös inför...

Joakim Lundells oro med Jonnas graviditet: ”Panikångest”

I en Youtubevideo på deras kanal Familjen Lundell berättar Jocke och Jonna om känslorna.

– Jag är så nervös, det rinner svett ner här. Nu är man inte nervös för hur det ska gå utan nu är man bara nervös… tvillingar? Trillingar? Fyrlingar? Femlingar? Sexlingar? Nej usch, alltså det är fruktansvärt.

Annons

Med på ultraljudet följer bland annat Olivia Lindegren, 28, med, som är en vän till paret och jobbar med dem med olika projekt. Hon tror att Jonna bär på tvillingar.

– Jag håller på att få en liten lätt panikångest, säger Jocke och Olivia frågar om det är för han också tror att det är två i magen.

– Inte tror, rädd snarare, svarar han.

Jonna har däremot en annan oro.

– Jag tror att det är en, men min rädsla är, dunkar hjärtat eller inte? Och vilken vecka är jag i exakt, säger hon.

Jocke och Jonnas besked under ultraljudet

Jocke är så orolig att han på väg till ultraljudet ringer två medium för att lugna sig själv. Båda menar att det bara är en bebis i magen, vilket lugnar honom något. Men väl inne hos barnmorskan uttrycker han återigen sin nervositet.

Annons

– Jag är så nervös ifall det är två.

– Men lugn nu, svarar Jonna.

Ultraljudet visar dock med säkerhet att det bara är en bebis i Jonnas mage, till parets lättnad.

– Man blir rädd när man redan har två. Händer det första gången att det är tvillingar gör det inte så mycket för då kanske man ändå tänkt att skaffa två, och samma sak andra gången att man ändå hade tänkt att skaffa tre. Men fyra, det är mycket, säger Joakim.

Efteråt är paret glada, och de berättar för tittarna att Jonna är någonstans mellan vecka 9 och 11 i graviditeten.

– Nu är man glad. Det var EN. Den lever och mår bra. Det var härliga hjärtljud. Och den var i din mage, säger Jocke lättat till Jonna.

FOTO: TT

Annons