Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Jocke och Jonna tvingas flytta – veckor innan förlossningen

05 sep, 2018
AvAgnethe Alm
Jocke och Jonna Lundell tvingas flytta
Renoveringen av drömhuset har dragit ut på tiden. Därför tvingas Joakim och Jonna Lundell lämna sitt hem i sluttampen av graviditeten.
Annons

Youtube-paret Joakim 32, och Jonna Lundell, 24, har fått kämpa hårt för att få sitt drömhus att bli klart i tid innan deras lilla dotter Lunabelle kommer till världen. Under renoveringens gång har flera olika komplikationer uppstått som har gjort att det tagit längre tid att rusta upp huset än de hade tänkt.

Annons:ANNONS Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Nu är det bara några veckor kvar. Bebisen beräknas komma i mitten av oktober, men paret är förberedda på att födseln kommer att ske tidigare. Därför har de nu insett att de inte hinner bli klara med husrenoveringen innan deras dotter föds. En insikt som gör dem ledsna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I en video på parets Youtube-kanal berättar Joakim Lundell att han har tråkiga saker att berätta för Jonna när hon kommer hem från intervjun hon gjorde i Nyhetsmorgon.

– Senaste tiden har varit sjukt hård. Det har varit saker hela tiden och det känns som att man inte fått andas ut en enda sekund, säger han i videon.

Annons

Joakim Lundell förklarar att han och hantverkarna kämpat hårt, men att de ändå inte hunnit bli så klara som de hade önskat. Därför har han motvilligt behövt finna sig i att en åtgärd måste göras.

– Vi kommer inte bli färdiga, det bara att inse det. Det kommer i alla fall ta tio veckor till och jag tror inte att vi har tio veckor till bebis kommer ut, utan snarare max fyra till sex veckor där någonstans. Det är den tiden vi har. Så just nu så gäller det att hitta ett alternativt boende och att göra tiden i det alternativa boendet så kort som möjlig så att vi kan flytta tillbaka så snabbt det bara går, säger Joakim.

Det är en märkbart besvärad Joakim som berättar om känslorna inför att berätta om flytten för Jonna.

– Hon kommer bli ledsen och jag känner redan hur jobbigt det är. Vi har bott så pass länge med kläderna som ligger överallt, i väskor. Vi har bott i tillfälliga rum och hoppat runt, vi har sovit i andra sängar än vår egen och kroppen tar stryk alltså. Man mår både dåligt fysiskt och psykiskt av att leva så här. Så det är inte kul att berätta att vi behöver flytta till ytterligare ett ställe och sen till övervåningen, säger han.

När Jonna Lundell får reda på hur läget är reagerar hon ändå lugnt. Hon hade känt på sig att de behöver flytta.

– Jag hoppas i alla fall att vi kanske bara behöver bo någon annanstans i två-tre veckor, det vore sjukt skönt, säger Joakim Lundell.

LÄS OCKSÅ: De är personerna bakom Jocke och Jonna Lundell

LÄS OCKSÅ: Bär crop top som stjärnorna i höst

FOTO: IBL

Annons