Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Jockes och Jonnas svåra beslut – mitt i tuffa tiden

06 aug, 2018
AvAgnethe Alm
Jonna Lundell tvingas nu sälja sin ponny till följd av husdrömmarna som blev en mardröm.
Efter stämningen från de förra ägarna till huset har Joakim och Jonna Lundell behövt ta ett tufft beslut.
Annons

Husdrömmen blev till mardröm för Youtube-profilerna Joakim Lundell, 32, och Jonna Lundell, 24. I slutet av förra året köpte de sitt stora hus i Norrköping för 8,7 miljoner kronor. De hade storslagna drömmar om att renovera det och bilda familj, men det blev inte alls som de hade tänkt sig.

Annons:ANNONS Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

När makarna började renovera huset upptäckte de flera skador som de tidigare inte sett. På sin Youtube-kanal har Joakim och Jonna pratat öppet om skadorna och missnöjet de känner i samband med allt. Men deras öppenhet kring skadorna har satt dem i en svår sits.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I nuläget är Joakim och Jonna stämda av de tidigare ägarna på grund av att de har brutit mot ett förlikningsavtal som de tecknat sinsemellan. Avtalet innebär att Joakim och Jonna måste upphöra medieexponeringen kring eventuella fel och för varje gång de nämner något fel på huset måste de betala 50 000 kronor.

Annons

Enligt de tidigare ägarna ska det ha förekommit totalt åtta gånger. Därför har de nu stämt Joakim och Jonna Lundell på 400 000 kronor.

På grund av stämningen har makarna nu dragit sig tillbaka från deras sociala medier för att undvika att bli skyldiga ännu mer pengar. För att klara av situationen har de nu också ställts inför ett svårt beslut. Om detta skriver en förtvivlad Jonna på sin Facebook-sida.

”Pga saker som just nu händer i vårt liv så tvingar vi nu sälja vår älskade lilla häst”, skriver hon följt av ledsna emojis.

Jonna känner sig helt förstörd, men önskar att hästen hamnar hos en familj som kan ge den kärlek och uppmärksamhet.

”Hon är en jätteduktig och härlig ponny med stor personlighet och har mycket bus i sig”, skriver Jonna.

Joakim och Jonna Lundell köpte ponnyn 2017, men måste nu sälja den på grund av allt som hänt.

Till råga på allt är Jonna Lundell dessutom gravid och väntar makarnas första barn, som beräknas födas i mitten av oktober. När Joakim Lundell fick reda på stämningen skrev han ut sina känslor på sin Instagram story:

Annons

”Jag lovade verkligen mig själv att mitt barn skulle få en bättre och tryggare uppväxt än mig och… Finner inga ord”.

Många följare har frågat paret om när de kommer tillbaka på Youtube. Men det dröjer ännu ett tag.

”Just nu är det tufft, men vi kämpar på och ger inte upp! Vi hoppas att vi kan vara tillbaka på Youtube inom kort! Kärlek till er alla!”, meddelade Joakim Lundell på Snapchat för ett par dagar sedan.

LÄS OCKSÅ: Gravida Jonna Lundells oro efter magsmärtan: ”Obehagligt”

LÄS OCKSÅ: Det ska Joakim och Jonna Lundells dotter heta – ovanliga namnvalen

FOTO: IBL, Youtube

Annons