LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Jockiboi har gjort sin sista video: "Vill gå vidare i livet"

21 mar, 2017
author Malin Ljung
Malin Ljung
I sitt senaste klipp på Youtube tar Jockiboi farväl av sina fans. Nu vill han gå vidare i livet som Joakim Lundell. "Jag vill inte vara en del av det här jävla dramat längre, jag skäms ögon ur mig", säger han.
Annons

Joakim “Jockiboi” Lundell, 31, är en av Sveriges i särklass största Youtube-stjärnor med cirka 617 000 personer som följer hans videos. Men nu lägger han om sitt liv, och han börjar med att skrota Jockiboi.

– Jag kommer idag att lämna namnet helt bakom mig, ni får kalla mig hur mycket ni vill men jag kommer inte vilja känna vid namnet på det sättet, säger han i ett nytt klipp på Youtube.

Han är tacksam för tiden då han levt Jockiboi, men allt har sin tid. Nu känner han att han inte längre kan stå bakom videos han gjort.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är inte Jockiboi idag, jag är Joakim Lundell och jag vill gå vidare i livet, säger han.

Joakim Lundell med vackra frugan Jonna.

Youtubstjärnan berättar hur han mognat och känner sig tillfreds med vart han nu är i livet. Han vill nu satsa mer på musiken efter sin hitsingel “All I need” och utveckla sig själv som kreatör.

Annons

– Jag vill inte vara en del av det här jävla dramat längre, jag skäms ögon ur mig, jag vill inte ha den här nivån på kanalen längre, säger han.

Joakim sätter även ned foten och säger att han aldrig mer ska svara på kritik och smutskastning i sin kanal. Nu ska han köra en seriös nivå för en mognare publik.

Samtidigt erkänner han att dramatik gör att annonsörerna backar ur och att det i sig kan leda till Youtubes undergång.  Även om det är skitsnack som folk helst tittar på, så är det samtidigt det som är vloggarnas akilleshäl enligt Joakim.

– Varför kan ni inte klara att kolla på content utan att jag ska snacka skit om någon?, frågar Joakim i klippet.

LÄS OCKSÅ: Fansens ilska efter Jockibois video – ber om ursäkt

LÄS OCKÅ: Jockiboi och Jonnas kamp att få barn

LÄS OCKSÅ: My Martens om okända relationen med Jockiboi: Räddade mitt liv

FOTO: Ibl, Youtube

 

Annons