ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Komikern Joel Adolphson bryter upp – avslöjar flytten: ”Kaos överallt”

15 okt, 2024
AvAlva Jonsson
author Elin Pierina
Elin Pierina
Skådespelaren och Youtubern Joel Adolphson ska flytta, det avslöjar han nu för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och MartinusBrand logo
Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och Martinus

Joel Adolphson, 32, är känd som en tredjedel av humorgruppen I just want to be cool, eller som de själva skriver det; IJustWantToBeCool, som länge har gjort videos på Youtube.

Killarna i trion är släkt med varandra, förutom Joel består gruppen av bröderna Emil och Victor Beer - som är Joels kusiner.

Joel Adolphson och Martin Stokke Mathiesen om känslorna inför premiären

I vinter ska Joel spela rollen i den svenska versionen av musikalen Dear Evan Hansen. Hänt träffade Adolphson tillsammans med kollegan Martin Stokke Mathiesen som spelar huvudrollen Evan för att ta del av deras känslor kring föreställningen.

– Nu börjar det kännas verkligt, och det ger mig ju lite nerver. Jag har börjat smaka på materialet, som är på svenska, men jag har bestämt mig för att inte lyssna så mycket på låtarna på Spotify för att inte låsa mig vid de engelska versionerna, säger Joel.

Annons

Både Martin och Joel ser framemot att gå in i repetitions- och föreställningsperioden.

– Det känns helt magiskt att vi ska sätta igång, säger Martin, som just nu är aktuell med musikalen Änglagård.

”Ska flytta till villa, det blir fem av fem”

Det är när Hänt kör igång konceptet ”hur många kamerablixtar får...” med skådespelarna som de börjar prata om hur nöjda de är med sina boenden.

– Jo men det är fyra av fem nu, men jag har köpt en villa, så jag ska flytta till villa och då kommer det bli fem av fem kamerablixtar, säger Joel och fortsätter:

– Det är faktiskt flyttkaos överallt, så om jag kan ändra mitt svar angående lägenheten som jag bor i nu så måste jag säga att det är två av fem, därför att det går inte att bo där. Men sen blir det fem av fem. Rött trähus med veranda, trädgård och öppen spis.

FOTO: Hänt / Instagram skärmdump

Annons