LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Johanna Lind Bagges bakslag – allt går snett: ”Jisses vad man testas”

04 aug, 2024
Två bilder på Johanna Lind Bagge. Till vänster närbild när hon tittar åt höger samtidigt som hon säger något, till höger sitter hon i en soffa och pratar in mot kameran.
Johanna Lind Bagge lever tillsammans med maken Anders Bagge och deras fem hundar.
Att få ihop vardagen är inte alltid så lätt, och på sin Instagram berättar Johanna nu sin kaotiska dag där allt gick fel.
”Åh jisses vad man testas”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johanna Lind Bagge: Därför saknas Anders på röda mattanBrand logo
Johanna Lind Bagge: Därför saknas Anders på röda mattan

Johanna Lind Bagge, 52, jobbar som utbildare inom hud- och skönhetsvård och har varit med i bland annat Cirkus Bagge, Let's Dance, Underdogs. År 2018 gifte hon sig med Anders Bagge, 56.

Paret bor tillsammans i Anders villa på Ekerö, trots att de också har köpt Rastaborgs slott. De båda är stora djurälskare och har fem hundar tillsammans, som de ofta uppdaterar om på sina Instagram-konton.

Men livet med alla hundar är inte alltid så lätt! I ett Instagram-inlägg berättar Johanna om en dag som blev särskilt rörig.

Johanna Lind Bagges bakslag – kaotiska dagen

I en lång text börjar hon med att skriva att skatt är ett lugnande medel, och att när det är som mest kaos kan man inget annat än göra än att skratta åt det.

Ni vet när allt händer och man testas hur mycket man klarar av. Åh jisses vad man testas må ni tro på olika sätt och här är ett exempel

Johanna berättar om när hon körde hem från Ystad. På vägen hämtade hon massa varor från en inredningsbutik som hon fyllde bilen proppfull med.

Annons

Efter sex timmars bilkörning lämnade hon av sin mamma i Linköping, och då kom det första problemet...

Där stannade bilen och ville inte starta. Efter mycket pyssel och tack vare Albins hjälp kunde jag få igång bilen igen. Åkte sakta men säkert upp till Stockholm och 3 h senare landade jag äntligen på Ekerö färjan”, skriver Johanna.

Därefter skulle hon byta bil till hundbussen vid hennes klädbutik för att kunna få plats med alla sina hundar, men då lyckades hon i stället inte låsa bilen som hon kört med.

Då var det bara att åka hem för att byta till en annan bil, men där dök nästa problem upp.

Bilnyckeln fanns ej så då fick jag packa ur alla varor och tömma bilen och förbereda den så att jag kunde åka och hämta alla svansbarn i den. Tillbaka efter 12h bilkörning och utmaningar denna dag. Bilen stod nu hemma och nästa dag blev det taxi till butiken, jobb och hundbussen”

Hon avslutar inlägget med att skriva att med ett skratt och hundar bredvid klarar man allt.

Annons

Anders Bagge om saknaden efter Johanna

Hänt har tidigare berättat om Anders Bagges saknad efter hustrun Johanna. Han är nämligen ute och turnerar med Diggiloo-turnén under sommaren, och Johanna måste arbeta med bland annat sin klädbutik.

– Men det är helt underbart med alla djuren och jag kommer att sakna alla mycket när jag är ute på turné. Jag bara måste skypa med Johanna varje dag för att se och höra hela gänget och så kommer jag hem ett par dagar varje vecka mellan olika spelningar, har Anders tidigare sagt till Aftonbladet.

FOTO: SVT/Skärmdump

Annons