LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Johanna och Anders Bagge spenderar över 100 000 kronor på julpynt: ”Osunt”

16 okt, 2024
Till vänster: Skärmdump från Johanna Lind Bagges instagram där hon och Anders sitter i en soffa med en hund och det är massa julpynt runt omkring dem. Till höger: Närbild Johanna.
Paret Anders och Johanna Bagge är stora julälskare, och det behövs mycket julpynt för att fylla deras herrgård på 1100 kvadratmeter!
– Vi har osunt många tomtar, säger Johanna till Amelia och avslöjar också hur mycket pengar de lagt på julpynt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt du behöver veta för att dejta Johanna Lind Bagges singelson DanielBrand logo
Allt du behöver veta för att dejta Johanna Lind Bagges singelson Daniel

Anders Bagge, 56, och Johanna Lind Bagge, 53, gifte sig för sex år sen och lever idag tillsammans med deras katt och fem hundar på Färingsö i Stockholm.

Anders är just nu aktuell som jurymedlem i Idol, och Johanna är entreprenör och hudterapeut, men hon brinner också starkt för inredning.

Snart kommer tiden då Johanna och Anders verkligen frodas – nämligen under juletider! Och det visar sig att de har lagt stora summor på att komma in i rätt känsla...

Enorma summan Johanna och Anders Bagge lägger på julpynt

Paret Bagges herrgård på Färingsö är på 1100 kvadratmeter, vilket innebär att det är många ytor som behöver pyntas till jul. Båda är nämligen stora julälskare, berättar Johanna i en intervju med Amelia.

Annons

– Första julen vi tillbringade ihop tog Anders stolt fram sin tomtesamling. Och jag kontrade med min. Det blev som ett slags Santa battle!, säger Johanna skrattandes till tidningen.

– Vi har osunt många tomtar som vi båda har samlat på oss genom åren.

Johanna berättar att när det kommer till julpynt vill de ha mycket av allt. De har totalt elva granar, där åtta stycken är mindre, två är stora konstgranar och en är en gigantisk silvergran. Hon får frågan om hur mycket pengar hon tror att de har lagt på julpynt genom åren.

– Åh, svår fråga, men säkert ett sexsiffrigt belopp! Då har jag summerat alla köp för såväl inomhus- som utomhusbruk. När hundarna var valpar hade de sönder många tomtar och kulor. Ett stort hus kräver många tomtar och även flera granar, för att det inte ska kännas fjuttigt, säger Johanna.

Därför är julen så viktig för makarna Bagge

Ett sexsiffrigt belopp innebär alltså att Johanna och Anders lagt minst 100 000 kronor på julpynt genom åren. Till Amelia berättar hon att det är just mängden som har gjort att det blivit dyrt, inte att pynten i sig är exklusiva.

Annons

– Förut hade vi dyra och vackra, handgjorda glaskulor, men det blev ohållbart med hundarna som tror att de är bollar och leker med dem.

Men trots Johannas och Anders stora kärlek till julpynt är det inte det som är det viktigaste för dem med julen. Johanna säger att det är tid för att samla familjen, släkt och vänner för att verkligen umgås.

För Johanna och Anders som ständigt har fullt upp med jobb och olika projekt är julen viktig för att få koppla av tillsammans.

– Tid är den finaste julklapp man kan ge varandra i dagens stressade samhälle.

FOTO: Instagram/Skärmdump, SVT/Skärmdump

Annons