LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Jon Olssons förlovningslycka – dyra frieriet till flickvännen Annette Haga

30 jul, 2024
JON OLSSON FÖRLOVAR SIG
Jon Olsson har gått vidare från Janni Delér – här friar han till sin Annette Haga. Nu visar de upp förlovningslyckan på Instagram!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pojkvännen Max Huss krav på Lisa Ajax – orden om förlovningBrand logo
Pojkvännen Max Huss krav på Lisa Ajax – orden om förlovning

Proffsskidåkaren Jon Olsson, 41, och influencern Janni Olsson Delér, 34, var länge ett känt par tills de 2022 valde att gå skilda vägar. Detta efter att ha varit tillsammans i över ett decennium, samt varit äkta makar i fyra år.

”Det här är förmodligen det sista inlägget vi trodde att vi skulle skriva, men tidigare i sommar bestämde vi oss för att inte längre vara ett par. Vi kommer alltid vara bästa vänner”, skrev paret då i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Exmakarna fick Leon och Leia tillsammans som de har delad vårdnad över, men i övrigt så har de idag gått vidare på varsitt håll. Janni kilar tillsammans med hockeystjärnan Dick Axelsson – och Jon träffade sedan lite mer än ett år tillbaka sin Annette Haga, 34.

Annons

Jon Olsson och Annette Haga förlovar sig – visar upp galna ringen

Deras kärlek fullkomligt sprudlar och nu delar paret med sig av en stor nyhet – de ska gifta sig! Det är i ett delat inlägg som de berättar om förlovningen:

”De bästa sakerna i livet verkar komma när du minst anar dem! Även om vi träffades för mindre än ett år sedan så vet man ibland bara när något är så rätt som det bara kan bli! ❤️💍”

På bilderna ser man det lyckliga paret befinna sig i Maldiverna – det optimala semesterparadiset! Och ringen ser inte ut att ha varit en billig historia heller – något som även uppmärksammas i kommentarsfältet bland alla gratulationer.

”Det där är en ring!”, skriver en.

”Grattis! Vet inte vad som är mest imponerande av den där ringen eller de höga klackarna i sanden”, skriver en annan.

Hurra för kärleken! Stort grattis Jon och Annette!

FOTO: TT/Instagram

Annons