LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Jonas Björkman och hustruns lyxsemester på Maldiverna – saftiga prislappen chockar

05 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Tennisproffset Jonas Björkman befinner sig på en lyxig semester på Maldiverna.
Och det är minst sagt inte gratis!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Jonas Björkman, 52, hann med mycket under sin karriär som tennisspelare, bland annat har han vunnit alla fyra grand slams; Australian Open, Wimbledon, Franska Öppna och US Open. Han har vunnit titlar både som singel- och dubbelspelare.

Sedan han la karriären på hyllan har mycket hänt i Jonas privata liv. Han gifte sig år 2000 med sin Petra och tillsammans har makarna barnen Max , 21, och Bianca, 16. Sonen Max har gått i Jonas fotspår och håller även han på med racketsport – men för honom är det padel som gäller.

Annons

Han deltog i TV4s Let's dance 2015, det visade sig att det snabba fotarbetet lämpade sig väl för dans och Björkman slutade som trea. Två år senare tävlade han i SVTs Mästarnas mästare och där kom han på femte plats. Nu för tiden jobbar han med att kommentera tennis i tv-sändningar.

Jonas Björkman visar bilder från lyxsemestern

På sin Instagram har tennislegenden nyligen publicerat bilder från en drömlik semester på Maldiverna. Bilderna i inlägget föreställer tropiska stränder, turkost kristallklart vatten och ett glatt gäng bestående av bland andra Petra Björkman som dricker rosévin och badar.

FOTO: Instagram skärmdump
Annons

Saftiga prislappen – så mycket kostar en natt på hotellet

Paret Björkman befinner sig på hotellet Soneva Fushi, som vid flera tillfällen blivit utsett till ett av världens 50 bästa hotell. Hur mycket måste man då hosta upp för att bo på ett hotell av den kalibern?

Vi kan avslöja att det billigaste boendeupplägget på Soneva på Maldiverna kostar 2.500 dollar per natt. Omvandlat till svenska kronor är det 25 676.

I vilket typ av hus Jonas och Petra bor i på paradisön är okänt men det finns även ännu lyxigare varianter som går att boka för 41 081 kronor per natt.

FOTO: TT/ Instagram skärmdump

Annons