LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Julia Bergmans familjelycka – i tårar över fjärde barnet: ”Familjen och hjärtat komplett”

02 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Unga Mammor-profilen Julia Bergman delar med sig av lyckan över yngsta sonen i ett inlägg på Instagram.
”Gjorde familjen och hjärtat komplett” skriver profilen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergs skämt får underkänt av reporternBrand logo
Carina Bergs skämt får underkänt av reportern

Julia Bergman, 29, slog igenom 2017 när hon deltog i realityserien Unga mammor där hon deltog med sonen Milan, 10 år.

Efter Unga mammor fick hon en alldeles egen serie Julia & Milan

Under åren sedan genombrottet har hon hunnit med att skaffa tre barn till döttrarna Zelda, 4, Ilse, 3, och sonen Manne,1. Barnen har hon har tillsammans med hockeyproffset Dennis Everberg, 32, som hon även gifte sig med tidigare i sommar.

Men nu är familjelyckan återigen stor för fyrbarnsmamman. Hennes yngsta barn Manne har nämligen fyllt år.

Annons

Hyllar sonen

I ett inlägg som hon postade på Instagram under måndagen skriver unga mammor-profilen att familjens minsting Manne fyller ett år.

”Lillebror i familjen fyller 1 ÅR!!!! snabbaste, mest intensiva och samtidigt mest kärleksfulla år någonsin. Manne kom och gjorde familjen och hjärtat komplett, idag har han firats med skönsång och bus. Fick några tårar när jag sa till Dennis att vi aldrig mer kommer ha en 0-åring", skriver hon i ett inlägg.

I profilens ”händelser” på Instagram har hon även laddat upp klipp på hur familjen sjunger för den nyblivna 1-åringen som skuttar av glädje när sången med fanfarer och applåder tar slut samtidigt som hans syskonen utbrister att han fyller hela ett år.

Fick vårdas på sjukhus

Men det har bitvis varit ett svårt första år för Manne. Tidigare i år drabbades han av ett elakt fall av vattkoppor och blev plötsligt så sjuk att Julia akut tvingades åka in till sjukhus med honom.

Annons

Tillslut fick sonen behandlas med intravenös antibiotika och Julia gick ut med en varning till andra föräldrar om att man måste vara försiktig när vattkoppor blir ilsket röda och barnet blir väldigt allmänpåverkat, samtidigt som hon tackade sjukvården för att ha tagit hennes oro på allvar.

Annons