BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Justin Timberlake akut sjuk – tvingas ställa in turnén!

23 okt, 2024
Justin Timberlake har blivit drabbad av struphuvudsinflammation. Nu tvingas artisten ställa in flera konserter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Artisten Justin Timberlake, 43, har under en tid varit ute på världsturnén The forget tomorrow world tour. Men nu tvingas artisten ställa in ett flertalet konserter.

Justin Timberlake tvingas ställa in konserter

Det är de kommande sex konserterna som blir drabbade och därmed får nya datum. På Instagram berättar Justin vidare:

”Hej på er - jag har inte mått bra de senaste showerna och det visade sig att jag har bronkit och laryngit. Jag är så ledsen att säga att jag måste boka om de kommande showerna från 23/10 till 11/2. Nya datum listade ovan. Tack för att ni förstår - jag kommer gottgöra er - JT”

Annons

Det Justin har blivit drabbad av är alltså struphuvudsinflammation, en virussjukdom där struphuvudets slemhinna nedanför stämbanden är svullen.

FOTO: Rossa Cole/Shutterstock

Annons