LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

8 kändisar som hämnats på sina ex – hon bytte alla lås: ”Ett svin”

05 sep, 2024
Kändisar som hämnats
Sorgen efter ett uppbrott kan vara hejdlös.
Fråga bara våra svenska kändisar – som mitt i hjärtekrossen fått för sig att kissa på exets tandborste, tatuerat in ett skruvat citat eller bara vräkt ut alla sina känslor i låtar som sedan strömmats av hundratusentals lyssnare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem slösar mest pengar – Joakim eller Jonna Lundell?Brand logo
Vem slösar mest pengar – Joakim eller Jonna Lundell?

Bianca Ingrosso gick inkognito

Bianca Ingrosso
Karin Törnblom/TT

Det var många vändor för Bianca Ingrosso, 29, och Phillipe Cohen, 30, genom åren, och under ett av uppbrotten valde Bianca att gå inkognito på sociala medier i ett försök att ta reda på vad exet pysslade med.

Annons

– Jag skaffade mig ett fejkkonto för att stalka mitt ex. För att kolla vilka han gillade och vilka han följde, förklarade Bianca Ingrosso i podcasten Har du sagt a får du säga b år 2018.

Med hjälp av de fejkade kontona kunde hon kontakta tjejer som hon trodde att Phillipe pratade med på sociala medier.

Molly Sandén skrev en låt i ilska

Molly Sandén
Charlotte Brunzell/TT

Mellan 2007 och 2012 var Molly Sandén, 32, och Eric Saade, 33, ett par. Hon valde att skriva en låt om uppbrottet, Why Am I Crying, som kom att bli hennes tävlingsbidrag i Melodifestivalen 2012.

Annons

– Jag var så jävla förbannad under den här perioden. Jag var skitarg på Eric, jag var så arg på Eric. Jag var så krossad av hur den relationen slutade. Första heartbreaket, den är inte kul, sa Molly Sandén i SVT-dokumentären Ingen lurar Molly – igen.

– Jag kommer ihåg att han inte ville att jag skulle skicka in låten för han var rädd för hur det skulle se ut för honom, fortsätter hon och förklarar att hon under relationen hela tiden kände det som att hon levde i hans skugga.

Zara Larsson hängde ut exet på sociala medier

Zara Larsson
Jonas Hessman/TT

Zara Larsson, 26, var tidigare tillsammans med Hov1-rapparen Ludwig Kronstrand, 27. De gjorde slut 2017. Det var ett på- och avförhållande som kantades av diverse otrohetsaffärer från Ludwigs sida. Inte nog med att Zara Larsson hamnade i fysisk fajt med tjejen Ludwig ska ha vänsterprasslat med, ska hon även ha basunerat ut flera andra av hans fadäser på Snapchat.

Annons

– Jag är arg såklart. På min pojkvän, men mest på tjejen som har har varit otrogen mot mig med. Det känns enklare så, sa Zara om tjejen hon hoppade på och drog i håret i en tidigare säsong av Sommar i P1.

Miriam Bryant tatuerade sig som hämnd

Miriam Bryant
Fredrik Sandberg/TT

Miriam Bryant, 33, är inte ovan med att berätta öppet om sina tidigare relationer, och ofta sjunger hon om de före detta pojkvännerna i sina låtar. Utöver det, har hon även dedikerat en fräck tatuering till sina före detta flammor. I programmet Jills veranda planerade hon inför en ny tatuering:

Annons

– Nu ska jag göra en tatuering från en av mina favoritlåtar den heter Bloody mother fucking asshole och jag gör väl den till mina ex. Nu är inte alla man har träffat narcissister men de är assholes, många av dem, sa hon i programmet och skrattade.

Laila Bagge dumpade sand på uppfarten

Laila Bagge
Jari Kantola/TT

Laila Bagge, 51, har tidigare berättat i Rix MorronZoo om ett mindre angenämt ex. Killen var inte den trevliga och snälla typen så när hon insåg att det var dags att dumpa honom valde hon att göra det extra minnesvärt.

Annons

– Jag var väldigt lack på ett ex. Jag blev inte dumpad, men jag ville dumpa honom. Han hade varit väldigt dum, jag vill inte gå in på vad han hade gjort, men jag beställde en massa sand och såg till att det dumpades på hans uppfart, sa hon i radioprogrammet.

– Jag skickade fakturan till honom också, skrattade hon och poängterade att hon inte behövde betala en krona.

Nicole Falciani berättade för pressen

Nicole Falciani
Eero Hannukainen/TT

Eric Saade, 33, var tidigare förlovad med Nicole Falciani, 27, och bröllopsplaneringen var igång när Eric valde att lämna sin fästmö. Hjärtekrossade Nicole skrädde inte orden efter händelsen. När hon gästade intervjushowen Intimt med Björken var hon arg, och berättade öppet och inför alla som tittade att Eric Saade inte är att räkna med.

Annons

– Han är ett svin, slog hon fast utan att blinka.

Charlotte Perrelli bytte alla lås i deras villa

Charlotte Perrelli
Anders Jahrner/TT

Charlotte Perrelli, 49, stod precis inför sin tävlan Eurovision Song Contest 2008 samtidigt som hennes äktenskap med Nicola Perrelli, 55, brakade samman. Hon hittade både bilder och videoklipp som visade att maken varit otrogen – med flertalet kvinnor. För att skapa jämvikt planerade hon en ljuv hämnd.

”Huset var mitt och jag hade ordnat så att ett låssmedsföretag bytt ut alla lås, och jag hade ringt Securitas och sagt åt dem att bevaka huset”, berättar hon i sin självbiografi Flickan från Småland.

Annons

Theodora Larsson kissade på tandborsten

Theodora Larsson
Karin Törnblom/TT

När Ensam mamma söker-profilen Theodora Larsson, 36, avslöjat att hennes dåvarande kille varit otrogen, valde hon att göra det många bara drömmer om att göra. Nämligen kissa på hans tandborste.

– Roligast av allt var att jag av en händelse hälsade på honom två veckor senare. Då hade han kvar samma tandborste… Det var en härlig syn, har Theodora tidigare berättat för Hänt.

FOTO: TT

Annons