LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Anna Brolins mardröm på dejten – helt i chock: ”Glömmer aldrig den gången”

09 aug, 2024
AvOla Lagerström
Bröllop, romantiska supéer och bebistillskott – kärleken kan vara underbar.
Men också mörk och sorglig.
För Hänt avslöjar kändisarna sina smärtsamma erfarenheter i ämnet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blind-Krisse Lys rankar sin drömkille: ”Då kastar jag honom”Brand logo
Love is blind-Krisse Lys rankar sin drömkille: ”Då kastar jag honom”

Johanna Lind Bagge, affärskvinna

– Den frågan är svår att svara på, men generellt är det väl för alla när motparten kommer med tomma ord och brutna löften – och det blir en vana av det.

Karin Törnblom/TT

Madeleine Westin, TV4-meteorolog

– När jag var ung hade jag en sådan där jobbig jävel som ringde mig hela tiden. Med lillebrors hjälp lyckades jag avstyra det hela. Han fick alltid svara och säga att jag inte var hemma.

Karin Törnblom/TT

Alexandra Pascalidou, journalist

– En gång hade jag en pojkvän som var helt orimligt svartsjuk. På min självaste födelsedag, när jag hade en jättestor fest, slog svartsjukan till, varpå pojkvännen drog. Då gjorde det ont så klart, men på lång sikt var det ändå bra att han lämnade mig.

Annons

Björn Hellberg, författare

– Hur jag än anstränger mig kan jag inte komma på något – förutom i yngre glada dagar då jag härjade runt och kunde få nobben. Däremot har tidens tand lagt ett försonande skimmer över eventuella snedsteg i ungdomen.

Krister Hansson

Maria Montazami, Hollywoodfru

– Misslyckade dejtnätter tillhör livets erfarenheter. Kommer inte ihåg den värsta, men häromdagen skulle Kamran och jag på dejt. Jag klädde upp mig och kände mig jättefin. När Kamran kom hem sa han: ”Hallå, vi tar elcyklarna ner till restaurangen!” Jag bytte snabbt om och visste inte vad fasiken jag skulle ta på mig. ”Gubbjäkel”, tänkte jag och tog på mig tråkiga workout-kläder, satte mig på cykeln och for iväg. Kvällen blev okej, men män måste förstå att vi kvinnor älskar att känna oss fina. Giv eus a break! Ha mer tålamod! Ändra inte en plan!

Annons
Maria Montazami Inspelning av Bianca Ingrossos talkshow Bianca, säsong 2. Karin Törnblom/TT

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, artist

– När jag var 14 år hade jag en fjälla som hette Gullan. På den tiden hade jag Elvis-frilla med brylkräm i håret. En gång, när jag var hemma hos Gullan, satt jag i hennes säng och hade huvudet mot väggen. När jag gick hem på kvällen var det en stor fettfläck på tapeten. Det var det enda spåret jag lämnat i Gullans liv. Tragiskt. Gullan, men hon sa ingenting, hon kom nog över det där. Hennes far blev nog mer förtörnad än Gullan, det var nog han som hade satt upp tapeten, (skratt).

Annons
Krister Hansson / Aftonbladet

Anna Brolin, programledare

– Jag glömmer aldrig den gången jag var på restaurang tillsammans med en pojkvän. Plötsligt, under middagen, låtsades han om att jag inte fanns! Hans ex-flickvän hade dykt upp, visade det sig efteråt. Jag blev lätt chockad över beteendet.

Anki Edvinsson, författare

– När jag var 15 år var jag kär i en kille som lyssnade jättemycket på syntmusik – så jag blev ”syntare”. Jag hade svart kläder, klippte håret på ena sidan så att det var längre på andra. Jag gick omkring och slängde med luggen och försökte vara cool, men det funkade inte alls…

Annons
Amir Nabizadeh/TT

Jean-Pierre Barda, artist

– Jag har aldrig varit bra på det där med förhållanden, jag är lite ”förhållandealfabet”. Oftast strandar det på att det bara finns attraktion i sängkammaren. Det måste ju finnas material också som kan leda till djup vänskap. Komplicerad ekvation. Matte har aldrig varit min starka sida.

Jean-Pierre Barda stilig i smoking. Mediabild

Ted Åström, skådespelare

– När jag var i 40-årsåldern hade jag en brud som stack från mig. Under en lång period mådde jag väldigt dåligt och skrev en låt som heter ”Dom tysta åren”. Dumpningen ägde rum när jag hade en liten svacka i min karriär, och så fick hon för sig att jag varit otrogen – vilket jag naturligtvis hade varit.

Annons
Nora Lorek/TT

Anders Jansson, komiker

– Min första flickvän i gymnasiet bodde i Lomma. Jag fick inte äta eller sova där, hennes föräldrar sa nej till det. På kvällarna, när flickvännen skulle gå och lägga sig, fick jag cykla hela vägen hem till Lund. Jag fick en fantastisk kondition, jag blev nästan elitcyklist på grund av kärleken!

Karin Törnblom/TT

FOTO: TT, TV4

Annons