ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Kändisdottern har ny pojkvän – efter uppbrottet med flickvännen

21 okt, 2024
berghagen nilsson
Tommy Nilsson är just nu högaktuell med ett nytt album.
I en exklusiv intervju med Hänt berättar han om den nya musiken och sin kommande turné, och även att dottern Linn har flyttat ihop med sin pojkvän!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Tommy Nilsson, 64, är en av Sveriges mest folkkära artister och har hits som Öppna din dörr, Dina färger var blå och En dag för att nämna några.

Nu har han precis släppt det nya albumet Längs den långa vägen hem och i mars nästa år åker han också ut på turné med samma namn.

Tommy har sex barn, ett barnbarn och två barnbarns-barn. För Hänt berättar han nu att hans dotter flyttat ihop med sin pojkvän!

Djupa meningen bakom Tommy Nilssons album

Tommys nya skiva är den första han släppt sen 2017, och när Hänt träffar honom berättar han att det känns väldigt roligt och att det ska bli spännande att se hur den tas emot. Hänt frågar vad man kan förvänta sig av turnén.

– Först och främst så vill jag spela ny musik. Vi kommer säkert spela gamla låtar också som folk har lärt sig tycka om. Det är klart man bjuder på det, men för sin egen skull vill man komma med nånting nytt också. Så vi kommer säkert spela hela nya plattan och att turnén bygger på det.

Annons

Vad betyder titeln på skivan?

– Nu har jag hållit på så himla länge med det här, och det är på något sätt att man knallar på den här långa vägen och längs den här långa vägen hem har det hänt en massa. Både dåligt och bra, och ibland kan man gå på en väg länge men så upptäcker man att man inte har kommit någonstans, säger han fortsätter:

– Det finns mycket symbolik kring den titeln. Det låter bra bara. Längst den långa vägen som vi alla vandrar hem.

Hänts reporter Jennifer Iversen tillsammans med Tommy Nilsson framför en rosa bakgrund.
Tommy Nilsson tillsammans med Hänts reporter Jennifer Iversen. Foto: Hänt

Linn Berghagen Nilsson har flyttat ihop med kärleken

Tommy har sen tidigare relationer barnen Angelica och Kalle. Angelica har sonen Robin, som även han har två barn. I flera år var Tommy gift med sångerskan och skådespelerskan Malin Berghagen, 58, dotter till Lasse Berghagen och Lill-Babs. De har barnen Linn, 29, och Isak, 20, ihop.

Annons

Sedan 15 år tillbaka är Tommy tillsammans med skådespelerskan Linda Olsson, 45. Tillsammans har de barnen Tim, 12, och Leona, 2. Hänt frågar Tommy vanliga frågor som googlas om honom, där en är när det kommer komma fler bebisar till familjen.

– Ja då får vi vänta på barnbarn, säger han.

När Hänt frågar vem han tror är näst på tur säger han att han nog får vänta ett tag, men berättar att hans dotter Linn Berghagen Nilsson nyligen flyttat ihop med sin pojkvän! Linn var tidigare tillsammans med flickvännen Minna, något som Hänt har rapporterat om.

Men nu har hon alltså hittat kärleken på nytt, och Tommy säger att de har träffats i kanske ett halvår åtminstone.

– Vi har inte setts, men snart. Och då jävlar, säger Tommy och skrattar.

Hänts reporter frågar skämtsamt om han är en tuff pappa.

– Nej, jag är gammeldags, så jag gillar det skrämmas med det. Nej jag tror att mina barn skulle säga att jag är ganska cool med deras respektive. Tvärtom, vad ska jag säga. Bara de är glada och lyckliga, säger Tommy till Hänt.

FOTO:

Annons