LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Kändiskocken bytte bröllopskyssen mot en high-five

08 okt, 2016
AvMagdalena Divina Khodr
Fyra år efter deras första dejt fick de äntligen till det. Inför ett hundratal jublande gäster bjöd brudparet på en high-five.
Annons

Över 200 bröllopsgäster samlades på lördagseftermiddagen för att närvara vid stjärnkocken Johan Jureskogs, 41, ceremoni i S:t Jacobs kyrka, vid Kungliga Operan i Stockholm. Utanför stod bruden Paulina, 26, redo att skrida in med sin far Håkan Fällman.

johan-jureskog-brollop-paulina-fallman

– Hon höll sig lugn tills dess att vi kom fram till kyrkan. Då började hon hyperventilera lite av nervositet, berättar en stolt pappa efter vigseln.

Men någon klassisk bröllopsmarsch stod inte på menyn. När Paulina steg in i kyrkan var det till “Jesu, joy of man’s desiring“, följt av solosång från skådespelaren Anders Ekborg, 55.

Annons

För den som trodde att paret skulle bjuda på en klassiskt bröllopskyss direkt efter vigseln – trodde fel. Till ett högt jubel steg det nygifta paret ut ur kyrkan och bjöd sina nära och kära på en oväntad “high five”. Sen kom den traditionella långtradaren.

johan-jureskog-brollop-paulina-fallman-1

– Alltså jag var så himla nervös. Det här var större än vad jag trodde. Jag är fortfarande skakig, sa Johan till Hänt direkt efter att han och Paulina blivit man och hustru.

Redan på tisdag gör brudparet sin allra första resa som gifta tillsammans. Tre veckor sol i varma Sydney och Franska Polynesien blir en perfekt getaway från Stockholms höstmörker.

Annons
johan-jureskog-brollop-paulina-fallman-3

Men först på agendan står den efterlängtade bröllopsmiddagen. Även om det är kökschefen Stefano Catenacci som förberett den storslagna menyn har stjärnkocken Johan haft ett finger med i spelet.

– Givetvis har jag det! Det kommer att serveras allt från hummer till kaviar till tryffel, anklever och hjort, bland annat.

Efter det blir det klackarna i taket.

– Det blir pangfest på Operakällaren, jublar det nygifta paret i kör.

Foto: Hänt

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons