LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Visade penisen på bröllopet – Pernilla Wahlgren ställd: ”Fick höra det”

15 sep, 2024
pernilla wahlgren christian bauer naken kändisman bröllop
Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllop har varit ett minst sagt fullspäckat event – under tre dagar.
På en av alla fester spårade det ur lite extra...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”Brand logo
Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”

Många var kändisarna som spenderat sin helg på soliga Mallorca för att fira kärleken mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. En av dessa drygt 130 bröllopsgäster var komikern och skådespelaren Per Andersson.

Per har arbetat med Pernilla i flera produktioner, och likt henne verkar han tycker att snusk och naket är lite kul. Så pass att att han bjudit på en och annan nakenchock genom åren.

Dels i program som Lotta på Liseberg och Diggiloo, men nu har det kommit till offentlighetens kännedom att detta inträffar även på privata sammandrabbningar. På E-type och Melinda Jacobs bröllop i fjol körde han en minst sagt spektakulär show.

– Martin hade en önskan att jag skulle komma dit och krascha festen och det är en fråga man inte säger till mig två gånger. Och att köra ”Kuk i hatt” framför statsministern känns ju ändå totalt episkt så jag är oerhört nöjd, sade Per Andersson om showen då till Expressen.

per andersson visar penisen bröllop
Per Andersson på E-type och Melindas bröllop.

Per Andersson tar över helt – gör helikoptern på Pernilla Wahlgrens bröllop

Och nu har det hänt igen! Denna gång skedde det dock helt spontant. Det är bruden som berättar om det galna framträdandet i senaste avsnittet podcasten Wahlgren & Wistam.

Annons

– Kim Sulocki och Per Andersson gästade honom ganska mycket på scenen. De kom upp och tog över lite... Klädde av sig. Skjortorna först och sedan åkte brallorna av. Per Andersson kan ha gjort propellern. Eller helikoptern heter det kanske, säger Pernilla i podden.

– Han är så knäpp. Han är helt underbar, men helt knäpp. Ja han visar snabeln, fyller poddkollegan Sofia Wistam i.

Även Sofia råkade under kvällen visa lite mer än vad hon tänkt, då klänningen plötsligt sprack. Alla gäster verkar dock ha tagit all nakenhet med ro.

– Men det gick fort. Jag såg det inte, men jag fick höra det i efterhand. Men Benjamin tog också av sig brallorna så där stod de liksom alla tre i kalsonger. Men det var väldigt roligt och väldigt härligt, skrattar Pernilla.

FOTO: Instagram, TT

Annons