LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Kanye Wests krav på Kim Kardashian: "Gå ner i vikt mellan tårna"

02 apr, 2015
AvMikaela Råberg
Vi trodde att vi hade hört allt, men Kanye Wests senaste utspel om frugan Kim Kardashians vikt tar ändå priset.
Annons

Det är ingen hemlighet att Kim Kardashian, 34, är besatt av att gå ner i vikt, men inte trodde vi att maken Kanye West, 37, hade så mycket att säga till om när det kom till hennes kropp.

Foto: Stella Pictures

I senaste avsnittet av “Keeping Up With the Kardashians” berättar Kim om hur hon tvingades att sparka sin personliga tränare för att denne inte tyckte att hon borde gå ner sex kilo, som hon själv önskat.

Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures

När Kanye fick höra det gick han i taket. Han menade nämligen att Kims PT ska få henne att gå ner i vikt mellan tårna med egentillverkade tå-vikter, om han så önskade det.

Annons
Kim & Kanye Head Out To Celebrate Valentines Day
Foto: All Over Press

Efter utbrottet anställde stjärnparet en ny tränare som verkar lyda rapparens minsta vink. För vad vi hört har denne fortfarande jobbet kvar!

Andra läser också:

13 personer som är för fulla för sitt eget bästa – nummer 6 är helt bedrövlig

15 saker bara du som är lantis känner igen

De taggade in riktiga tabbar – 37 tatueringar som ingen borde vilja ha

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons