LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Kaoset under Pernilla Wahlgrens möhippa – spårar ur totalt: ”Visste inte vem någon var”

03 aug, 2024
Tidigare i veckan överraskades Pernilla Wahlgren med en möhippa av sina vänner.
I flera dagar har hon firats med privatplan, boende på slott, god mat och mycket mer.
Men under en kväll gick det inte helt som planerat...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid livBrand logo
Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid liv

I vintras hölls ett hemligt bröllop mellan Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58. Anledningen till den hastiga vigseln var för att Pernillas pappa Hans Wahlgren skulle hinna med att leda henne fram till altaret.

Hans hade nämligen fått en cancerdiagnos och han dog tidigare i maj i år i sviterna från sin sjukdom.

Det har sedan dess stått klart att det ska hållas ett andra bröllop för Pernilla och Bauer i år – och vigseln närmar sig med stormsteg!

Tidigare i veckan kunde vi rapportera att Pernilla överraskats med en möhippa och i podden Wahlgren & Wistam berättar hon nu om allt som hände under firandet!

Överraskades med privatplan – Pernillas oro innan: ”Vill inte flyga...”

Pernillas möhippa började att hon blev kidnappad från ett produktionsmöte av en man iklädd i läder som berättade att de skulle åka till Berlin.

– När han kom in där och sa att vi skulle åka till Berlin, tänkte jag: ”Det måste vara något lur”. Han hade med sig ett paket med en fruktansvärt ful bröllopsklänning, säger Pernilla i podden.

Annons

När hon sedan hade fått på sig klänningen åkte hon och lädermannen ut till Arlanda där fler överraskningar väntade...

– Sen sitter vi då utanför det här VIP-stället och jag börjar tänka: ”Men gud, har de hyrt ett fucking privatplan till mig?”, ”Ska vi åka private-jet? Det här är så coolt”, säger Pernilla och fortsätter:

– Men vad händer då? Ja, då öppnar sig himlen...Eller det börjar med att det blir en sådan tjocka, en sån dimma så att hela himlen är bara grå. Det går inte att se någonting och jag ba: ”Nej, nej, nej...Nej men alltså jag vill inte flyga i det här vädret”.

Himlen öppnar sig och det börjar åska och spöregna berättar Pernilla i podden och säger att hon blev orolig att de inte skulle kunna flyga i ovädret. Men som tur var kunde Pernilla ringa sin kära Bauer som lugnade ner henne med att berätta att vädret bara var lokalt och att det snart skulle spricka upp.

Och mycket riktigt så skingrade sig regnmolnen inom kort och Pernilla kunde kliva på privatplanet där hennes vänner satt och sjöng för henne.

Annons

Allt spårar ur under Pernillas möhippa: ”Jäkla kaos”

Under flygresans gång försökte vännerna intala Pernilla att de var på väg mot Berlin, men snart skulle hon få reda på att de egentligen var på väg mot Skåne och till det nyöppnade Maryhill Estate på Örenäs slott.

Väl på slottet firades Pernilla under flera dagar med massor av god och lyxig mat, besök av ett medium, burleskdans och en mordlek på den andra dagen som totalt spårade ur...

– Efter lunchen då hände något...Då förvandlades du till Esmeralda, berättar Sofia Wistam skrattandes i podden.

Sofia förklarar att hon hade en idé om att de skulle lösa ett mordmysterium och sätta sig in i olika karaktärer, som ett slags rollspel.

– Det kan ha varit lite...alkoholen som ställde till det. Så det blev...ja det blev ett väldigt roligt kaos, säger Sofia.

– Det var ett sådant jäkla kaos!, instämmer Pernilla och fortsätter.

– Jag visste inte vem någon var, jag visste inte vem jag själv var. Och tillslut bara kände jag: ”nej men det här är som ett gäng psykstörda människor som går runt”.

Annons

Alla vänner hade fått sig en varsin karaktär som hade olika uppgifter som de skulle utföra under mysteriets gång. Hanna Hedlunds karaktär var en pastor som skulle dra igång allsång – något som Sofia inte alls förstod sig på.

– Jag trodde då hela tiden som vi försökte lösa gåtan att hon var så: ”Hörni vi sjunger lite!”, alltså att Hanna Hedlund ville sjunga helt plötsligt. Men det var ju ”pastorn” som skulle göra det!

Trots alla förvirringar med leken så hade gruppen ändå väldigt roligt tillsammans och de fortsatte att prata om den långt efter dess slut.

Möhippefirandet fortsatte sedan där Pernilla möttes av att alla hade klätt ut sig till henne. Dagen efter åkte hon och träffade Karl Fredrik och Petter på Österlen, och där fick hon även måla kroki!

Pernilla hade sannerligen ett fullspäckat firande och i podden tackar hon sina vänner för den fina uppvaktningen.

– Jag var i sjunde himlen, säger hon.

FOTO: TT

Annons