LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Karin Frick förlorar jobbet: ”Deppig morgon”

24 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Tv-tittarna är vana att se Karin Frick som programledare för olika sportsändningar, men nu förlorar hon jobbet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Armand Duplantis om att förlova sig med Desiré Inglander – här är frågan han vägrar svara påBrand logo
Armand Duplantis om att förlova sig med Desiré Inglander – här är frågan han vägrar svara på

Karin Frick, 44, är en kunnig och omtyckt sportjournalist som programleder olika sändningar för kanal 5 och MAX. I somras såg vi henne hålla i OS-sändningarna från Paris tillsammans med kollegorna Jessica Almenäs, 48 och Jonas Karlsson, 47.

Sportintresset började tidigt för Karin och hon utövade flera sporter, däribland tennis. Under ungdomsåren blev hon rankad som bland de topp tio bästa kvinnorna i Sverige i hennes åldersgrupp - och detta genererade , förutom ett fortsatt stort sportintresse, även ett stipendium som gjorde att hon kunde spela tennis på ett college i USA. Väl tillbaka i Sverige igen utbildade hon sig till journalist och började sedan sin karriär på sport-Expressen TV, men gick efter det till TV4 sport och Nyhetsmorgon.

Annons

Karin Frick om relationen med Tommy Myllymäki

Privat är hon mamma till två barn som hon har tillsammans med sin exmake som hon separerade med 2021. Karin har varit fåordig när hon svarat på frågor om sitt kärleksliv men när hon och Tommy Myllymäki började synas tillsammans i officiella sammanhang, bland annat på idrottsgalan, var det många som började spekulera kring deras relation.

– Nej men vi har känt varandra... Inte jättenära under alla år, men vi har stött på varandra och vi har några bekanta och så där. Men vi tyckte det var kul att gå ihop, han är väldigt idrottsintresserad och så. Nej men vi har känt varandra som man gör, vi har massa gemensamma och bekanta och så där, sa Karin efter idrottsgalan till Hänt, men ville inte utveckla svaret.

Sörjer förlusten av jobbet: ”Deppig morgon”

Under onsdagen postade Frick en story på sin Instagram där hon sörjer jobbförlusten.

Förändringarnas vindar blåser! Redo att bli ompysslad av bästa @emmawblanca. Skönt för det här var ju en deppig morgon med tappet av allsvenskan. Grattis TV4!”

Hon syftar alltså på att MAX/kanal 5 som hon jobbar på nu förlorat sändningsrättigheterna till Allsvenskan – och TV4 är de som gick segrande ur striden. Karin har varit en av programledarna för de allsvenska matcherna på sin kanal.

FOTO: TT / Instagram skärmdump

Annons