LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Karin Fricks lyckorus – kan inte hålla tillbaka glädjen: ”Fina”

30 jul, 2024
karin frick
Karin Frick är aktuell i OS-studion där hon leder oss genom alla grenar tillsammans med sina programledarkollegor och experter.
Nu har de goda nyheter!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”Brand logo
Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”

Sommar-OS i Paris 2024 är i full gång – och Sverige har redan kammat hem flera medaljer. Under fredagens storslagna invigning tändes den anrika OS-facklan av rapparen Snoop Dogg. Vi såg också balladdrottningen Céline Dion, 56, på scen för första gången på många år – efter att hon drabbats av svår sjukdom.

Nere på plats för att guida oss genom alla sändningar är programledartrion Karin Frick, Jessica Almenäs och Jonas Karlsson. Detta från den vackra femstjärniga hotellet Dessutom får de hjälp av flera experter och före detta elitidrottare runt varje gren, däribland Carolina Klüft, Kim Andersson och Therese Alshammar.

Under tisdagen kom ett för alla de inblandades glädjande besked – intresset för att följa dem i OS-studion är skyhögt!

Annons

– Efter bara några dagar har vi sett fantastiska tittarsiffror och engagemang på de nordiska marknaderna, där Kanal 5 varit den största kanalen varje dag sedan spelen drog igång. Vi på Warner Bros. Discovery har berättandet i vårt DNA, och de olympiska spelen är fulla av fantastiska och rörande historier – och vi har nästan två hela veckor kvar. Vi kunde inte vara mer exalterade över att leverera en olympisk upplevelse bortom allt vi sett tidigare, säger Christina Sulebakk, Managing Director & EVP Nordics, Warner Bros. Discovery, i ett pressmeddelande.

Över 1,2 miljoner såg öppningsceremonin och närmare 800 000 följde Sveriges herrar i Beachvolleyboll mot Qatar. På en tredje plats av mest sedda klipp hamnade Sveriges damer i handboll, då de mötte Tyskland. Där var tittarsiffrorna strax över 600 000.

Karin Frick överöses med beröm – stora lyckan på Instagram

En som öppet glädjer sig mycket av alla framgångar med OS-sändningarna är Karin Frick. På hennes Instagram uppdateras det flitigt från bakom kulisserna, och i flödet meddelar programledaren att hon får mycket kärlek från tittare.

Annons

Tack för alla fina kommentarer kring OS-sändningarna! Vi sänder varje dag från kl 8 till midnatt!”, skriver Karin i ett inlägg.

I kommentarsfältet är det fortsatt flera som visar sin uppskattning.

”Så bra studiosamtal. Bra att sätta ord på psykisk ohälsa = ett OS-Guld på det”, skriver en.

”Mycket bra intervju med Jenny Rissveds, @frickkarin och mycket bra inpass av Therese och Carolina under den Intervjun”, skriver en annan.

”Tokdiggar denna kombon i soffan! Karin-Carro-Tessan = dream team!”, tycker en tredje.

FOTO: TT

Annons