LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Karin Fricks stora avsked – kan försvinna helt: ”Det har varit ett ära”

16 aug, 2024
karin frick os sändningarna
Karin Frick med kollegor har precis klarat av 20 intensiva inspelningsdagar i ett svettigt Paris.
Nu är programledaren orolig att detta OS kanske var hennes sista...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Armand Duplantis om att förlova sig med Desiré Inglander – här är frågan han vägrar svara påBrand logo
Armand Duplantis om att förlova sig med Desiré Inglander – här är frågan han vägrar svara på

Karin Frick, 44, har nyligen kommit hem från en intensiv jobbperiod i stekheta Paris där sommar-OS i söndags avslutades. Tillsammans med sina programledarkollegor Jonas Karlsson, 47, och Jessica Almenäs, 48, har hon lett svenska folket genom alla sändningar från taket på femstjärniga Hotel Raphael.

Både Jessica och Karin har uppdaterat flitigt på sina sociala medier mellan varven och varit öppna med att det varit varmt och kämpigt i sina perioder.

– Tröttheten börjar göra sig lite påmind här. Jag går runt lite som att jag börjar känna mig lite sjösjuk hela tiden. Som att marken liksom svajar lite. Det blir väl så när man har sömnbrist, och ja jag är ganska trött i huvudet. Hjärnan är trött. Men nu är vi ju nästan i mål så det är bara att kämpa på, sade exempelvis Jessica Almenäs i en händelse på sin Instagram, när det bara var några dagar kvar av de olympiska spelen.

Annons

Karin Frick efter intensiva perioden – kan bli det sista OS hon gör

Och i mål är de nu! Under fredagen publicerade nämligen Karin ett inlägg där hon sammanfattade perioden – på ett lite oroligt vis. Kanske blir det inget mer OS för hennes del.

”Au revoir OS i Paris! Du var allt och lite till. Stenhårt men galet roligt jobb under 20 intensiva dagar med underbara kollegor, fantastiska idrottsprestationer och härligt sällskap i form av er tittare. Fyra dagar sedan jag lämnade den franska huvudstaden och börjar här på semestern så sakteliga återvända till livet. Svårt att smälta alla intryck från de senaste veckorna. Det har varit en ära att programleda dessa olympiska spel, mitt fjärde (och sista?) OS. Ni kommer kanske få leva med lite post OS-postande här. Tack alla inblandade!”, skriver programledaren på sin Instagram.

Huruvida det i sådant fall beror på att hon själv inte vill göra om det, eller om hon inte tror att hon kommer få frågan framgår inte. Men vi ser i alla fall att tittarna är många som hade blivit grymt besvikna om så blev fallet. I kommentarsfälten på hennes senaste OS-inlägg har det fullkomligt vällt in hurrarop för henne prestation i sändningarna.

Annons

Programledarnas succé i OS – tittarnas jubel

”Nu har man OS slut ångest delux. Sändningarna har varit det bästa jag upplevt. Helt magiska. Ni hela teamet med programledare, experter, reportrarna helt obeskrivligt bra. Mäktigt, och Paris kommer INGEN kunna överträffa.”, skriver en nöjd tittare.

”Grattis till ett grymt OS. Du är en stjärna”, skriver en annan.

”Brukar vara en smula kritisk till hur olika TV-produktioner inom sport ser ut. Hela produktionen från OS 2024, och då menar jag HELA, har varit något av det bästa jag sett. Någonsin!! Hatten av!”, skriver en tredje.

”Så bra jobbat karin! Du har verkligen varit superduktig och förmedlat en varm och underbar känsla av detta os, du är är ett proffs, har varit en ynnest att få vakna upp till dig kommer sakna det, har varit dagens höjdpunkt nu i 2 veckor att följa dig och vakna upp med dig på tvn”, tycker en fjärde

”Tack för ett väldigt bra gig. Du är BÄST!!!”, hälsar en femte.

Med tanke på den fina responsen och de fantastiska tittarsiffrorna känns det dock dumt att inte ta med Karin Frick på ett femte OS!

FOTO: TT

Annons