LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Karin Fricks stöd till Tommy Myllymäki – mitt i familjetragedin

20 jul, 2024
Karin Frick och Tommy Myllymäki
Karin Frick stöttar Tommy Myllymäki i sorgen efter det tragiska dödsfallet.
"Idag var en tuff dag", skriver han på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Myllymäki dejtar igen efter skilsmässanBrand logo
Tommy Myllymäki dejtar igen efter skilsmässan

Stjärnkocken Tommy Myllymäki, 45, blev en stor favorit bland tittarna under sina två säsonger som jurymedlem i Sveriges mästerkock. Han har tidigare också medverkat i Kockarnas kamp och Nyhetsmorgon, 2007 utnämndes han dessutom till Sveriges bästa kock.

På det privata planet är Tommy ganska reserverad, men han ger ändå inblickar i sin vardag på Instagram. Nyligen delade han med sig av den tunga nyheten att han hade förlorat en älskad familjemedlem.

Tommy Myllymäki om det tragiska dödsfallet

I inlägget förklarar Tommy att han har tillbringat tid i Lestijärvi i Finland, en plats han ofta besökte som barn och som han fortfarande försöker besöka när han får tid över.

Resan var tyvärr inte för nöje, utan istället var han där för att ta farväl av en nära familjemedlem.

"Mitt bästa ställe att verkligen koppla av och hitta sinnesro. Tyvärr handlade denna resa om att säga hejdå till min kära farbror Esa som också var min jaktmentor. Alltid med en charmig inblick i ögat och ett nytt skämt kommer upp. Idag var en tuff dag", skriver Tommy.

Annons

I kommentarsfältet får han stöd från följare och vänner som beklagar sorgen.

Bland de många omtänksamma meddelandena har även Karin Frick, 44, som nyligen syntes tillsammans med Tommy under idrottsgalan, skickat en varm hälsning i form av ett rött hjärta. Så fint!

Tommy Myllymäki och Karin Fricks relation

Förra året gick Tommy isär med exfrun Malin Qvänstedt Myllymäki, 44 efter att ha varit tillsammans i nästan 20 år.

”Ja, vi ansökte om skilsmässa tidig höst 2023. Givetvis jobbigt...”, skrev han till Hänt då.

Några månader senare syntes Tommy och Karin tillsammans på Idrottsgalan. Sedan dess har de setts tillsammans vid olika tillställningar, vilket har gjort att flera har spekulerat om huruvida de kanske är ett par.

Till Hänt berättade Karin att hon ofta träffar Tommy eftersom de har gemensamma vänner och båda är idrottsintresserade, vilket gjorde det roligt för dem att gå tillsammans. Mer än så vill hon däremot inte kommentera.

– Jag kommenterar inte mitt privatliv. Jag kan gärna prata om jobbet och så, men mitt privatliv det låter jag vara för mig själv, har Karin tidigare sagt till Hänt.

FOTO: TT/Skärmdump Youtube

Annons