LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Nu byter Karl Fredrik Gustafsson namn – orsaken bakom beslutet: ”Försvinner”

13 aug, 2024
Karl Fredrik Gustafsson
Foto: TT
I höst gifter sig Karl Fredrik med kärleken Petter Kjellén.
Nu berättar han om planerna på att byta namn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik avslöjar exklusiva detaljen om bröllopetBrand logo
Karl Fredrik avslöjar exklusiva detaljen om bröllopet

Karl Fredrik Gustafsson, 38, är känd för sin vackra gård Eklaholm i Skåne. I programmet Karl Fredrik på Österlen får tittarna följa med i den folkkära trädgårdsmästarens vardag tillsammans med sambon Petter Kjellén, 42.

Karl Fredrik gifter sig med Petter – två gånger om

I höst ska paret gifta sig – dubbelt upp! Det blir nämligen både ett bröllop i Loiredalen i Frankrike, och ett i Sverige. När paret möts vid altaret kommer det att vara prick 10 år sedan de först träffades.

– Vi kommer ha två bröllop. Det första blir i september i Loiredalen i Frankrike, det blir ett tredagarsbröllop på ett litet chateau där vi lärt känna ägarna. Då blir vi 60 personer. Den helgen är det exakt tio år sedan vi träffades. Helgen efter blir det ett större bröllop på Eklaholm för familj och vänner, säger Karl Fredrik till Aftonbladet.

Annons

Karl Fredrik har haft det fullt upp på bröllopsfronten den senaste tiden. Nyligen var han med och firade vännen Pernilla Wahlgrens Möhippa – något som bjöd på mycket skojigheter. Bland annat målade Pernilla av en naken man – iklädd endast en annans – i Karl Fredriks trädgård.

Tavlan lades sedan ut för auktion på Tradera, och det hela slutade med att Karl Fredrik själv budade hem konstverket för 16 000 kronor.

– Ja, jag är jätteglad för den! Den målades ju i vår trädgård här på Eklaholm, så det kändes som om att den hör hemma på Eklaholm. Jag var beredd att köpa den för 25 tusen kronor, det var det bevakningspris jag satte på den, har Karl Fredrik tidigare berättat för Hänt.

Karl Fredrik avslöjar planerna – byter namn

Nu ser Karl Fredrik fram emot att få fira sin egen kärlek. Han berättar för Aftonbladet om känslorna inför bröllopen.

– Vi är ungefär lika lyckliga som vi har varit den senaste tiden, men det är klart att när bröllop stundar så kanske man värdesätter sin relation ännu mer. Vi har varit tillsammans i tio år och vill vara tillsammans i många år till. Så det är klart att kärleken spirar lite extra, säger han.

Dessutom avslöjar Karl Fredrik hur han och Petter har tänkt när det kommer till efternamn. Med stor sannolikhet kommer han snart vara känd under ett annat namn.

– Förmodligen kommer jag ta min mormors efternamn som är Bergfeldt medan Petter behåller Kjellén. Det blir nog Bergfeldt Kjellén eller Kjellén Bergfeldt och så försvinner Gustafsson.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons