LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Karl Fredrik och Petters bröllop hotas – tvingas ställa om med 3 dagar kvar

17 sep, 2024
I helgen ringer bröllopsklockorna för Karl Fredrik och hans fästman Petter Kjellén!
Men det finns ett stort orosmoment som hotar bröllopet...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredriks skrattattack på röda mattan: ”Druckit lite...”Brand logo
Karl Fredriks skrattattack på röda mattan: ”Druckit lite...”

Det har gått drygt ett år sedan Karl Fredrik Gustafsson, 38, och hans älskade Petter Kjellén, 42, började planera sitt bröllop. Och nu är det snart dags för den stora dagen!

– Ja, vi är på väg ner. Vi ska förbereda och handla blommor i Paris och fixa och greja. Det är mysigt med planeringen också, säger Karl-Fredrik till Hänt.

Det blir ett tre dagars bröllop fredag till söndag med white dinner party på fredagen med massa skaldjur och champagne. På lördagen är det vigsel i rådhuset och det är ett litet chateau i Loiredalen.

– Där vid åkerkanten under valnötsträden dukar vi upp långbord och där är det en fem rätters-middag på kvällen från en cateringfirma med en Michelin-stjärna, förklarar Karl Fredrik.

Annons

Orosmomentet inför Karl Fredriks bröllop

På söndag avslutas allt med en färgsprakande brunch på franskt medelhavs-maner.

– Vi har planerat det här i mer än ett års tid nu och nu närmar det sig, såklart att det är lite nervöst och pirrigt och det ska det ju vara. Men det känns bra också, vi har bestämt oss för att vi ska göra det bästa av det här såklart. Sedan ska vi bara njuta.

Men det finns en sak som oroar brudparet och det är något man aldrig kan styra över – nämligen vädret.

– Det största orosmomentet är väl vädret just nu, som ser ut att bli jättebra på fredagen men en del regn resten av helgen. Men vi har garderat upp oss med tält som vi har specialbeställt från Indien som är handsydda och det var också ett orosmoment, att de inte skulle komma. Men vi flög in dem med flygfrakt så de kom igår till bröllopsplatsen!

Dyra bakslaget – tvingas lägga mer pengar än tänkt

Karl Fredrik och Petter riskerar alltså att behöva gifta sig i regn och skyfall. I nuläget säger väderprognosen att det ska vara 22 grader och 55 procent regn på lördagen. På söndagen väntas även åska och blixtar, enligt The weather channel.

Att det kostade sin lilla slant att flyga in tält är med andra ord ett faktum. Trots detta hoppas Karl Fredrik och Petter på sol.

– Ja fast vi tänker att man kan använda dem ändå för de är vackra och de kan fungera som solskydd också i så fall. Vi vill hellre vara utan regn än att vi måste använda tälten. Men oavsett så kommer det bli bra, säger Karl Fredrik till Hänt.

FOTO: TV4

Annons