LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Karl Fredrik och Petters planer för bröllopsresan – makalösa prislappen per natt

23 jul, 2024
Två bilder, till vänster tittar Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén in i kameran på röda matten. Till höger är en skärmdump från Instagram där de pussar varandra.
Karl Fredrik och partnern Petter unnar sig ofta lyxiga semestrar.
I september ska de gifta sig, men de har inte bokat någon bröllopsresa än.
De har däremot funderat på att ta in på ett av världens lyxigaste hotell – som kostar minst 30 000 kronor per natt!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik avslöjar exklusiva detaljen om bröllopetBrand logo
Karl Fredrik avslöjar exklusiva detaljen om bröllopet

Floristerna Karl Fredrik Gustafsson, 38, och Petter Kjellén, 42, känner vi från TV4-programmet Karl Fredrik på Österlen. Framåt hösten ska paret gifta sig, och det dubbelt upp! En bröllop i Loiredalen i Frankrike, och ett i Sverige.

Nu är de i Sverige och tar hand om gården på Eklaholm, samtidigt som de planerar för fullt inför bröllopen. Men nyligen var de på en lyxsemester i Palma på Mallorca.

Karl Fredriks dyra köp på lyxsemestern

Hänt har tidigare berättat om deras lyxsemester i Zanzibar, och trots att paret ofta reser var det här deras första sommarsemester sen 2015. Den största tiden spenderades på deras vänners yacht, som hade tre våningar, egen besättning, åtta dubbelrum, master bedroom och en jacuzzi.

För Hänt berättar Karl Fredrik att han också gjorde ett ovanligt dyrt köp, då han och Petter hittade en flaska rosévin på sex liter från Angelina Jolies och Brad Pitts gård i Frankrike. Prislappen låg på nästan 4500 svenska kronor.

Annons

– Det var lite coolt. Det var liksom ett spontanköp men så dyr vinflaska har jag nog aldrig köpt. Den gav jag till de som äger båten men då ville de vi skulle öppna den tillsammans så de va ju härligt.

Var den värd det?

– Ja, verkligen. Det är alltid värt att skämma bort vänner.

Så mycket kan Karl Fredriks och Petters bröllopsresa kosta

Karl Fredrik och Petter tvekar alltså inte när de kommer till att unna sig lyxiga semestrar. Men något som de däremot inte har bokat än är deras bröllopsresa.

– Vi hade tänkt att kanske åka till Paris och ta in på Ritz, men det billigaste rummet kostar typ 30 000 kronor per natt och då vill vi inte känna en stress. Vi vill ju hem och göra fint till bröllopet här i Sverige också. Så då sa vi att vi hellre lägger pengarna på att åka på något riktigt härligt.

Ritz är ett hotell i Paris som rankas som ett av de lyxigaste i världen. Där kan en natt kosta flera hundra tusen kronor.

Karl Fredrik berättar att de har flera andra resor inplanerade, så som Egypten, Bangkok och Italien. De kanske drar iväg på en långhelg till Berlin efter bröllopet, men de har inte bestämt sig än.

– Vi kanske tar någon natt på Ritz, vi tänkte bara att de kanske blir stressigt och lite mycket pengar för en natt. Men de kanske ändå är väldigt härligt, är det någon gång man ska göra det så är det väl då. Men vi är också väldigt spontana av oss. Det kanske blir så ändå, säger Karl Fredrik.

FOTO: TT / Instagram, Skärmdump

Annons