LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Karl Fredrik utökar familjen efter bröllopet – stora lyckan: ”Går fort ibland”

23 sep, 2024
Karl Fredrik och Petter har sagt ja till varandra inför 60 gäster i Frankrike!
Nu väntar bröllop i Sverige och efter det får brudparet en ny liten familjemedlem!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredriks skrattattack på röda mattan: ”Druckit lite...”Brand logo
Karl Fredriks skrattattack på röda mattan: ”Druckit lite...”

I helgen gifte sig Karl Fredrik Gustafsson, 38, och Petter Kjellén, 42. Precis som planerat blev det en fantastisk ceremoni och allt blev lika vackert som man hade kunnat tänka sig.

Nu väntar ett bröllop på svensk mark nästa helg. Anledningen till att det blev två bröllop är för att så många som möjligt skulle kunna komma.

– I Frankrike var det ungefär 60 gäster och i Sverige blir det ungefär 155 gäster och det är ett endagsbröllop på lördagen hemma på Eklaholm. Så då blir det massa roliga grejer där också, man kanske inte ska avslöja allt nu men det blir fyra olika typer av musikunderhållning. Det är Loa och Rosy Falkman som håller i ceremonin, säger Karl Fredrik till Hänt.

Karl Fredrik om bröllopsresan – är bara tre dagar

Efter det svenska bröllopet bär det av på smekmånad till Portugal! Men dock blir det inte en hel månad, utan endast några enstaka dagar.

Annons

– Sedan drar vi till Lissabon direkt efter det. Vi har DJ flera gånger under kvällen men mellan klockan 01-03 spelar Irma och när hon slutar vid 04-snåret så åker vi från Eklaholm till Kastrup och planet går där vid 06:50 och så flyger vi till Lissabon och är där några dagar, säger Karl Fredrik.

Dock kan de inte bli kvar i den portugisiska huvudstaden allt för länge.

– Vi har ju ganska tight schema för sedan är det uppdrag och fotograferingar och föreläsningar innan vi drar till Egypten med vänner. Den resan ser vi såklart mycket fram emot men det känns inte som att den kommer bli vår bröllopsresa, det är ju jättehärligt med en gruppresa, men det är inte en "honey-moon", säger Karl Fredrik och tillägger:

– Så bara jag och Petter drar till Lissabon direkt efter bröllopet i Sverige, det blir mysigt, vi ska bo på något lyxigt hotell där.

Karl-Fredrik Gustafsson med Petter Kjellén. FOTO: Karin Törnblom/TT

Karl Fredrik och Petter välkomnar ny familjemedlem

När de kommer hem från Lissabon väntar nästa stora grej för paret. De ska nämligen utöka familjen i form av lilla hunden Chinon (som uttalas Chennå).

Annons

– Chinon är vår nya hund som finns på Ingarö i Stockholm, Petter har hälsat på henne två gånger och jag har hälsat på en gång. Vi kommer hämta hem Chinon direkt efter Lissabonresan, vi längtar efter vår nya familjemedlem, säger Karl Fredrik och konstaterar:

– Ja det är perfekt tajming, det går fort ibland!

Lilla hunden är inte vilken familjemedlem som helst, hennes namn är även namnet på platsen där bröllopet gick av stapeln i helgen!

– Chinon är ju namnet på orten där vi gifte oss, så vi döper våran hund efter platsen där vi gifter oss, säger Karl Fredrik.

Karl-Fredrik och Petter i franska rådhuset, som ligger i Chinon. Foto: Filip Gustafsson

FOTO: TV4, Filip Gustafsson

Annons