LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Karl Fredriks oväntade gåvor till Pernilla Wahlgren – värt 30 000 kronor

06 aug, 2024
Pernilla Wahlgrens möhippa har gått av stapeln och Karl Fredrik stod för en lunch på Österlen.
Pernilla fick även gåvor av honom för ett totalt värde av 29 910 kronor!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Linus Wahlgren - så går det med kärlekenBrand logo
Fem blixtsnabba med Linus Wahlgren - så går det med kärleken

Det stora bröllopet mellan Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, närmar sig med stormsteg och i helgen var det dags för Pernillas möhippa. Det här blir parets andra bröllop då de gifte sig lite spontant i december förra året.

Det var i fredags som Pernilla kidnappades av väninnorna och så hoppade de på ett privatplan som Pernilla trodde skulle gå till Berlin. Men icke sa nicke, det var bara en luring. Istället gick planet ner till Österlen och till de blivande makarna Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén.

– Hon verkade stormtrivas och vilken glädje, vilken energi, så härligt! De här sju brudarna som bara älskar livet och sprudlar så mycket livskraft och positivitet, säger Karl Fredrik till Hänt.

Karl Fredrik vill köpa Pernillas tavla "Pineapple man"

Karl Fredrik berättar vidare hur det hela gick till.

– De kom vid halv ett i fredags och då hade vi dukat upp en härlig lunch med massa skaldjur, hummer, havskräftor, ostron, räkor, ostar och röror. Då satt vi alla i Orangeriet och åt. De var hos oss för lunch och kroki-målning, förklarar han för Hänt.

Annons

Pernilla fick alltså testa på kroki-målning hos Karl Fredrik och tavlan har fått namnet "Pineapple man". Nu ligger den ute på auktion och Karl Fredrik är väldigt sugen på att lägga sista budet. Karl Fredrik siktar på att betala 17 000 kronor för tavlan.

– Pengarna går ju till välgörenhet så jag skulle gladeligen lägga de pengarna på det, förklarar han.

Karl Fredriks generösa bröllopspresent till Pernilla

Som om inte detta vore nog så bjöd värdparet även på allt.

– Ja det gjorde vi. Sofia bara "men gud vad kostar det här kalaset?". Men vi bara "nej nej vi betalar såklart", förklarar Karl Fredrik för Hänt och berättar att Pernilla dessutom fick välja vad hon ville från butiken.

– Hon fick välja precis vilken bröllopspresent hon ville från butiken. Så hon gick runt länge och valde med noggrann omsorg.

Vad valde hon då?

– Ja, hon tog ett stort fint handgjort Agadir-bord 120 cm i sten med fyra smidesstolar med karm och fyra utan. Med mellan-grå dynor som passar till resten där och ett parasoll av märket Monchiqe.

Annons

Oj, vad generöst!

– Ja men det klart. Herregud, hon bjuder på så mycket glädje och kärlek till alla så om vi kan få vara med och gratta det fina brudparet så gör vi det så gärna.

Så mycket kostar gåvorna från Karl Fredrik

Karl Fredriks inredningsbutik på Eklaholm är fullproppad med massa fint och bordet som Pernilla valde kostar 7450 kronor. De åtta stolarna kostar 17 960 kronor och parasollet kostar 4500 kronor.

Pernillas bröllop går av stapeln i september och då gifter sig även Karl Fredrik. Så att komma på varandras bröllop hade kanske blivit svårt.

Är ni bjudna på Pernillas bröllop?

– Nej alltså vi har ju bara träffats på olika mingel och vi har många gemensamma vänner men jag kan inte säga att jag känt Pernilla sedan tidigare. Men nu bjöd hon hem oss till sitt hus på Lidingö och ner till Spanien och det är ju jättehärligt, säger Karl Fredrik.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons