LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Casper Janebrink och Therese romantiska smekmånad – visar upp heta kärleksbilderna

22 okt, 2024
Casper Janebrink och hans Therese är äkta makar sedan en månad tillbaka.
Nu har de även varit på bröllopsresa!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ordBrand logo
Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ord

Det var i september som Casper Janebrink, 54, och Therese Andersson, 36, sa ja till varandra i största hemlighet. Det var bara närmsta familj och vänner som kände till bröllopet och hela festen blev otroligt lyckad.

– Ja det var väldigt fint, det var det. Allt ifrån vigseln som jag blev väldigt berörd av och det var väldigt fint allting. Sedan så hände det ju såklart väldigt roliga saker under kvällen, berättade Casper för Hänt efter bröllopet.

Någon smekmånad var dock inte bestämd men självklart skulle en resa ske och några dagar innan kärleksparet lämnade landet berättade de för Hänt att det blir Italien!

Casper Janebrink om bröllopsresan

Casper berättade då för Hänt vad som var planen.

– Ja, vi har planerat en liten kortare resa. Utan Hugo, så att vi får vara lite för oss själva. Vi kommer att åka till Italien i några dagar. Runt Toscana-området kommer vi landa, och sedan kommer vi tillbringa dagarna på lite olika orter. Vi hyr en bil och besöker lite olika platser tänkte vi, sa Casper då till Hänt.

Annons

Eftersom sonen Hugo, 2, är ganska liten fortfarande ville inte Casper och Therese åka allt för långt, så resan fick bli sex dagar lång.

– Det är första gången för Therese att vara borta så länge, jag har ju varit borta mer i och med mina turnéer och sådär. Så jag är kanske lite mer van med det, men det kommer nog att gå bra. Det kommer vara som vanligt att man kommer sakna honom så fort man åkt hemifrån.

Casper Janebrinks nya bilder från kärlekssemestern

Nu har resan gått av stapeln! Och i ett inlägg på Instagram visar Casper upp bilder från fantastiska Florens och andra städer i Toscana-området.

Casper och Therese verkar även ha en slags "snurr" som de gör på varje ny plats de kommer till.

”En härlig semestertripp till Italien där vi besökte Livorno, Certaldo, Siena, Pisa och Florens. God mat, vin och mycket kärlek”, skriver Casper till bilderna från Italien.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons