LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Kärlekssagan sprids över världen: ”Desiré ville inte ha något med mig att göra”

06 aug, 2024
Desiré Inglander & Mondo
TT
När Armand Duplantis tog OS-guld var han snabbt framme och firade med flickvännen Desiré Inglander.
Nu sprids deras omtalade kärlekssaga som en löpeld världen över...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Armand Duplantis om att förlova sig med Desiré Inglander – här är frågan han vägrar svara påBrand logo
Armand Duplantis om att förlova sig med Desiré Inglander – här är frågan han vägrar svara på

Ribban var upplagd på 6,25 meter och hela Stade de France i Paris var välfylld, trots att det bara var en enda idrottare kvar på tävlingen.

De drygt 70 000 människor som arenan sväljer satt spänt kvar för att se det svenska idrottsmiraklet Armand ”Mondo” Duplantis, 24, försöka slå sitt eget världsrekord. Detta efter att redan ha säkrat ett historiskt OS-guld.

Efter att ha rivit två gånger klappade han igång arenan inför det sista försöket, och gav sig sedan i full kareta av mot ribban.

Hela världen undrar – vem är tjejen Mondo kysser?

Några sekunder senare springer han lyriskt mot sin flickvän Desiré Inglander, 22, på läktaren efter att ha slagit sitt eget världsrekord. Medan mamma Helena och pappa Greg får vänta på en kram.

Pressfotografer från hela världen fångar parets kyss på bild, och nu undrar många långt utanför Sveriges gränser: vem är egentligen tjejen?

Parets kärlekshistoria är, åtminstone för oss svenskar, välkänd. Mondo har tidigare berättat om hur de träffades på en midsommarfest i Sverige.

Annons

– Problemet var att människor flörtar väldigt annorlunda i Sverige jämfört med där jag kommer från. Där är det mycket mer snack – du pratar väldigt länge. Så på festen försökte jag bara att prata med Desiré, typ: ”Hej, hur är läget, jag heter Mondo...”, men hon ville inte ha något med mig att göra. Hon ville bara dansa, har atleten sagt till Vogue Scandinavia.

Mondos kärlekshistoria – sprids som en löpeld under nattens guldfirande

Efter gårdagens OS-guld sprids dock sagan som en löpeld långt utanför Sveriges gränser.

Under natten och morgonen har titlar som Sports Illustrated, T&C, Us Weekly och Sportskeeda grottat ner sig i superparets kärlekshistoria.

Alla vill helt enkelt veta vem modellen och influencern som Mondo kysser är.

För den svenska publiken, som eventuellt missat vem Desiré Inglander egentligen är, går det att läsa om här.

Medan tidningar världen över har luskat i Mondos och Desirés relation under natten, har huvudpersonerna i frågat festat vilt i Paris.

– Jag festade hårt, kanske lite för hårt för en tidig morgon nu. Det blev mycket av allt. Att få fira med de som är närmast mig, det är svårt att förstå fortfarande, säger en hes Mondo under morgonens OS-sändning i Max.

Givetvis deltog även flickvännen Desiré i det vilda firandet i Paris-natten.

FOTO: TT

Annons