LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Katarina Ewerlöf om sexscenerna i Tomten är far till alla barnen

22 sep, 2024
Peter Haber hyllas i TV4:s Vilket liv under söndagen, där också kollegan och vännen Katarina Ewerlöf passar på att avslöja en del detaljer från då de spelade in klassiska filmen tillsammans...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Katarina Ewerlöf ser tillbaka på Tomten är far till alla barnen: ”En terapifilm”Brand logo
Katarina Ewerlöf ser tillbaka på Tomten är far till alla barnen: ”En terapifilm”

Folkkära skådespelaren Peter Haber, 71, hyllas under söndagskvällen i TV4:s Vilket liv. I bagaget har han inte bara 50 Beck-filmer, utan flera klassiska filmroller som Sunes pappa – och steriliserade maken i kultklassikern Tomten är far till alla barnen.

I den spelade han mot flera stora namn såsom Katarina Ewerlöf, Anders Ekborg, Dan Ekborg, Nina Gunke och Leif Andrée.

– Jag ser tillbaka på den inspelningen med glädje för den var så jävla rolig. Samtidigt så var den så jävla tung, man fick ta för sig, det var mycket viljor, har Leif tidigare sagt i en intervju med Hänt.

Annons

Katarina Ewerlöf och Peter Habers kända sexscen – så gjordes den

Katarina var en av många som var på plats på Oscarsteatern för att hylla Peter, i Renée Nybergs hyllningsprogram. Väl där frågar programledaren henne om de intima sexscenerna i filmen, varpå skådespelaren kommer med ett kul avslöjande.

Kjell sundvall, katarina ewerlöf, peter haber
Huvudrollsinnehavarna och regissören av <span data-lab-italic="italic" class="italic m-italic">Tomten är far till alla barnen</span>, i TV4:s <span data-lab-italic="italic" class="italic m-italic">Vilket liv</span>.

– Vi jobbade ju väldigt naturalistiskt både jag och Peter, inleder Katarina med vilket får honom och salongen att brista ut i skratt.

– Ja, nu ska vi inte vara sådana! Utbrister Peter.

Annons
vilket liv
<span data-lab-italic="italic" class="italic m-italic">Vilket liv</span> visar den klassiska garderobs-sexscenen.

– Mja, men nu är det ju i filmens värld. Men då sa vi att vi åtminstone måste hålla en väldigt naturalistisk ljudbild. Öppningsscenen innan vi ramlar ut ur den där garderoben för att idka barnalstring så hade vi ju väldigt fina ljud, säger Katarina vidare och utvecklar:

– För själva ljudbilden så blev det armhävningar... Och då låg du och jag kommer jag ihåg att vi höll på att skratta ihjäl oss. Det var en helt annan dag, i slutet på hela inspelningen, så ligger jag och Peter bredvid varandra i en ljudstudio och..., berättar Katarina vidare samtidigt som hon illustrerar deras ansträngda stön.

Annons
sexscenen i tomten är far till alla barnen
När Katarina Ewerlöf och Peter Haber ramlade ut från garderoben i <span data-lab-italic="italic" class="italic m-italic">Tomten är far till alla barnen.</span>

Vilket liv-produktionen har givetvis förberett så att man får se scenen på skärmen efter, och nu när man vet vad de gjorde för att få ljuden låter det väldigt roligt.

– Väldigt subtilt, skrattar Katarina.

FOTO: TV4 skärmdumpar

Annons