LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Kerstin Ljungström i Så mycket bättre 2024 – därför känner du igen henne

11 okt, 2024
Kerstin Ljungström
Kerstin Ljungström är en av deltagarna i Så mycket bättre 2024.
Här är allt du vill veta om artisten – och anledningen till varför du kanske känner igen Kerstin sedan innan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här duckar Christine Meltzer frågan på röda mattan – efter långa frånvaronBrand logo
Här duckar Christine Meltzer frågan på röda mattan – efter långa frånvaron

Nyligen presenterades Kerstin Ljungström, 28, som den som knep den sista platsen i årets säsong av Så mycket bättre.

Under åtta dagar ska alltså Kerstin tillsammans med deltagarna Alba August, Arja Saijonmaa, Andreas Lundstedt och Sophie Zelmani bo ihop och tolka varandras låtar i det folkkära programmet – något Kerstin verkligen ser fram emot.

– Jag blev superglad och sa ja direkt. Inget vänta 24 timmar och suga på karamellen, inget sånt, sa Kerstin Ljungström när hon gästade Nyhetsmorgon i veckan.

Kerstin Ljungström innan debuten i Så mycket bättre 2024

Kerstin växte upp i Bollnäs men flyttade ensam till Stockholm redan som 16 åring för att följa sina musikdrömmar. Därefter studerade hon ett år i Örnsköldsvik på yrkesutbildningen Musikmakarna och fick praktik hos producenterna Magnus Lidehäll, Vincent Pontare och Salem Al Fakir.

Annons

Hon debuterade som soloartist under 2022 med EP:n 7856 och ett år senare släppte hon dessutom albumdebuten Till dig. Men faktum är att hon har varit verksam inom musikbranchen mycket längre än så – men bakom kulisserna.

Därför känner du igen Kerstin Ljungström

När TV4 avslöjade Kerstins medverkan i ett inlägg på Instagram var det många som blev överraskade. I kommentarsfältet är det många som undrar om vem Kerstin är.

”Vem är det”, skriver en följare.

”Aldrig sett, blir intressant”, skriver en annan.

Men faktum är att Kerstin inte alls är någon doldis egentligen – och har en lång och gedigen karriär bakom sig trots sin unga ålder.

Kerstin har bland annat varit med och både skrivit och producerat låtar för kända artister som som Agnes, Oscar Zia, Seinabo Sey och Daniela Rathana. Hon har också spelat med artister som Victor Leksell och Ellen Krauss.

Dessutom tilldelades hon också en Grammis i kategorin Bästa kompositör för Agnes album Magic Still Exists under 2022 – så hon har minst sagt legat i under sin karriär hittills.

FOTO: TT

Annons