LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Kicken Lundqvist i otäck olycka – tvingats byta ut kroppsdelen: ”Jäkla ont”

15 jun, 2024
Christian ”Kicken”
Christian Lundqvist, mer känd som Kicken, opererade nyligen sitt knä.
Nu berättar han för Hänt om den otäcka olyckan...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Klara Hammarströms gravidavslöjande – nu blir de 12 syskonBrand logo
Klara Hammarströms gravidavslöjande – nu blir de 12 syskon

Det var tidigare i år som Christian ”Kicken” Lundqvist, 52, tidigare trumslagare i The Poodles, tvingades till en operation.

Inför ingreppet gick den folkkära musikern, numera även ett välkänt ansikte i TV4:s Postkodmiljonären, ut på sin Instagram och berättade.

”Då var det dags! Efter en motorcykel olycka i ungdomens glada dagar och år av haltande så är det äntligen dags peta in ett nytt knä ! Hepp hepp!”, skrev han då.

Därför behövde Kicken operera sig

Operationen gick bra och Kicken är i full färd med att återhämta sig.

När Hänt träffar honom och hunden Velvet under invigningen av den nya djurkliniken VetAtHome berättar han om operationen.

– Jag har precis bytt knä, så det blir inte några vattenskidor eller så där direkt, säger han om sina sommarplaner.

Anledningen till att han tvingades till operation var för att han var med om en motorcykelolycka. Sedan dess har knäet stadigt blivit sämre med åren.

Annons

– Operationen har gått bra. Det är en gammal motorcykelolycka som ligger bakom. Nu var det så trasigt att det gick inge bra helt enkelt, så då fick jag byta ut det, säger han.

Lider fortfarande: ”Jäkla ont”

Samtidigt menar han att han kanske borde tagit tag i problemet tidigare.

– Eftersom det var så trasigt sedan olyckan funkar det ett visst tag, men till slut så går det inte längre, då måste man byta ut det. Man har så jäkla, jäkla ont så går man och drar på det där år efter år. Sen kommer man på att ”fan vi kanske byter den här skiten”, så kanske man kan gå utan att ha ont.

Även om operationen gått bra och Kicken håller på att återhämta sig, ser det lite styltigt ut när han vankar fram.

När kommer du vara helt återställd?

– Det tar nog något år till, men nu har man börjat linka utan kryckor så det går sakta men säkert framåt. Vattenskidor blir det nästa år.

FOTO: TT / INSTAGRAM

Annons