LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Kikki Danielsson vågar inte träffa en man – alla vädjar: ”Vill luras”

16 aug, 2024
Det var många år sedan som Kikki Danielsson visade upp en offentlig relation.
Flera av Kikkis vänner tycker därmed att hon borde använda diverse dejtingappar, men det är inte något som passar sångerskan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”Brand logo
Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”

Folkkära Kikki Danielsson, 72, var tidigare gift med Kjell Roos, 68, och tillsammans fick de barnen Emma, 38, och Viktor, 33.

Men sedan skilsmässan från Kjell år 2002 har Kikki inte haft någon långvarig offentlig relation. På sin Instagram förklarar hon nu en av anledningarna till att hon väljer bort dejtinglivet.

Kikki Danielsson vägrar använda dejtingappar

Dansbandssångerskan menar nämligen att hon inte riktigt vågar ta steget.

I ett Instagram-inlägg skriver Kikki:

Annons

”Det finns många runt omkring mig som tycker, att jag borde testa nån dating-app. NÄ, jag skulle nog inte våga!! Hur vet man, om personen i fråga talar sanning om sig själv, eller bara vill luras. Jag förstår mycket väl, hur lurad katten på bilden känner sig.”

Kikki Danielsson söker kärleken i podcast

Men ett annat sätt för Kikki att hitta kärleken är med hjälp av hennes nystartade podcast som hon har ihop med vännen Sören ”Sulo” Karlsson, 54. I podcasten har de nämligen ett inslag där de ska hitta en kärlekspartner till Kikki.

Annons

– Den ständiga frågan är ju Kikkis kärleksliv, så vi går till botten med det. Vi kör en ganska grundlig kontaktannons, och det kan vara väldigt små saker, som till exempel att man ska klara av att tömma en kattlåda, har Sulo tidigare berättat i Nyhetsmorgon.

Sulo tror däremot att det kan vara svårt för Kikki att finna kärleken via dejtingappar, bland annat pågrund av hennes välkända namn. I samma intervju med Nyhetsmorgon berättar Kikki ännu en svårighet med apparna:

– Jag var på väg men jag missade väl för att jag var för hal och svettig om fingrarna, i så fall hade jag swipe:at åt fel håll.

FOTO: Tommy Holl/TT / Karin Törnblom/TT

Annons