LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntBäst i test

Kikki Danielssons troschock – nu berättar hon om pinsamma händelsen

13 jul, 2024
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson delar med sig av en av hennes värsta händelser på scen – råkade visa trosorna för publiken, utan att inse det själv.
Annons
Tjejmatte med Siw Malmkvist och Ann Westin: ”Jag fattar ingenting”Brand logo
Tjejmatte med Siw Malmkvist och Ann Westin: ”Jag fattar ingenting”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den folkkära och talangfulla country- och dansbanssångerskan Kikki Danielsson, 72, har en lång och framgångsrik karriär i bagaget. Hon gjorde sitt första scenframträdande redan vid fem års ålder och är välkänd för hits som Bra vibrationer, Papaya Coconut och Jag trodde änglarna fanns.

Nuförtiden uppträder Kikki inte lika ofta på scenen, utan har istället tagit klivet in i podcastvärlden. I sin nya podd Bra Vibrationer med Kikki & Sulo, som hon producerar tillsammans med sin kollega och vän Sören "Sulo" Karlsson, 54, pratar Kikki om berättelser från hennes liv och karriär, samt deras gemensamma upplevelser och äventyr genom åren.

I det senaste avsnittet av podden delar hon med sig av en gammal anekdot om sin största scenrädsla – en gång när hon av misstag råkade visa trosorna för hela publiken.

Kikki Danielssons troschock – berättar om det värsta som hänt under en spelning

1981 spelade Kikki Danielsson in en cover av låten Just like a Woman av Dolly Parton, 78, som har blivit en av hennes mest framstående countrylåtar. Vilket kanske förklarar varför hon en gång klädde ut sig till henne under ett framträdande – något hon senare skulle komma att ångra.

Annons

För Sulo berättar Kikki att hon just under det framträdandet hade råkat visa trosorna för publiken, utan att ens veta om det själv.

– Ja, att jag har visat trosorna utan att veta om det. Jag hade en omlottklänning och skulle föreställa Dolly parton, säger hon och fortsätter:

– Jag hade till och med ballonger i klänningen som tuttar.

Kikki förklarar att det var klänningen som orsakade incidenten.

– Har du en omlottkläninning så går den ju så, och drar du inte åt tillräckligt hårt kan du ju visa vad du har ja där..

– Och det gjorde du då?, frågar Sulo.

– Ja men inte medvetet, svarar Kikki.

Men när hon sedan fortsätter att förklara situationen för Sulo ändrar hon sig, det var nämligen inte bara klänningens fel, utan också Bosses! Hennes gamla scenmanager.

– Grabben påminde mig vanligtvis, för vi hade en kille bakom scenen, managern, men han fick ju bråttom den gången, ballongerna skulle blåsas upp och så, så det var ju hans fel att jag visade trosorna!, avslutar Kikki skämtsamt.

Varpå Sulo skickar med en rolig hälsning till Bosse:

– Bosse! Om du hör det här, det med trosorna är ännu inte är preskiberat!

FOTO: Skärmdump TV4

Annons