LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Klara Hammarströms bebislycka: ”Välkommen till världen”

03 sep, 2024
Klara Hammarström har fått sitt elfte syskon!
Nu visar hon upp den stora bebislyckan.
”Välkommen till världen, lillasyster.”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Klara Hammarströms gravidavslöjande – nu blir de 12 syskonBrand logo
Klara Hammarströms gravidavslöjande – nu blir de 12 syskon

Det var i början av juli som Klara Hammarström, 24, blev storasyster för elfte gången! Hennes mamma Anna Hammarström blev med andra ord 12-barnsmamma som 58-åring.

– Det känns bra, vi blir tolv syskon, sa Klara till Hänt i början av sommaren.

Vi har tidigare kunnat följa Klara och hennes familj i reality-serien Familjen Hammarström på SVT. Serien var väldigt populär och många fascinerades av deras värme och kärlek både till varandra men framför allt till djuren på gården.

I det läget bestod familjen Hammarström av 11 barn, varav en uppsättning trillingar – och ett annat tvillingar. Däribland Klara och hennes tvillingsyster Selma.

Klara Hammarström har fått en lillasyster

Men nu har alltså familjen utökats! Det var i juli som lilla Rosa kom till världen men det var inte helt okomplicerat att föda henne.

Annons

”Nu hälsar vi vår dotter Rosa Anna Emanuela, som fyller tre veckor idag välkommen till familjen Hammarström. Hon föddes i Jinan i Kina den 3 juli där jag valde att göra kejsarsnittet eftersom jag fått en komplikation med moderkakan och jag hittat en av världens bästa kirurger för att operera på detta sjukhus. I Sverige är det stor risk för att blöda flera liter och bli tvungen att ta bort livmodern så jag beslöt att inte stanna här. Operationen gick perfekt - jag skrevs hem efter tre dagar och det blev som helt vanligt kejsarsnitt.”, skrev Anna på sin Facebook-profil.

”Efter en osannolik logistik med samordningsnummer, två ambassadresor till Peking i 38 graders värme, nödpass, notarius publicus, översättare, stämplar, Visa och tre omgångar biljetter för hemresan innan vi till slut kom med ett plan till Doha Qatar, kunde vi i förrgår resa hem till Sverige efter en månad i Kina. Det var en fantastisk resa.”, fortsatte hon.

Klara Hammarström visar upp lillasystern

Sedan dess har mycket hänt. Nu är lilla Rosa hemma på svensk mark och har fått träffa sina syskon!

Det visar Klara nu upp med ett nytt inlägg på Instagram.

”Välkommen till världen, lillasyster. Rosa”, skriver Klara.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons