LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Komikern avslöjar: Tackade ja till Let's dance – för pengarna

04 mar, 2017
AvLinda-Marie Nilsson
Messiah Hallberg tackade nej till "Let's dance" flera gånger – men tackade till slut ja på grund av pengarna.
Annons

Messiah Hallberg, 33, är en av deltagarna i årets upplaga av “Let’s dance”. Han var också en av de sista kändisarna att presenteras för säsongen och nu avslöjar han att TV4 verkligen fick kämpa för att övertyga honom om att ställa upp. I en intervju med radiokanalen P5 säger han att det till slut var pengarna som fick honom att säga ja.

– Jag hade ett bra förhandlingsläge eftersom jag tackat nej flera gånger och dom ville verkligen att jag skulle vara med. Det är klart att pengarna spelar roll och det faktum att programmet har en stor publik, säger Messiah Hallberg i intervjun.

LÄS MER: Tommy Körberg stoppas från att delta i “Let’s dance”

Messiah Hallberg. Foto: Stella Pictures

Exakt hur mycket han får för att ställa upp i programmet avslöjar komikern inte. Däremot berättar han om att anledningen till att han flera gånger tackat nej till programmet är att han är rädd för att göra bort sig på dansgolvet.

Annons

– Jag är stel, gillar inte att bjuda på mig själv och jag hatar folk, säger han och fortsätter:

– Jag har varit rädd för att göra bort mig hela mitt liv. Jag har gömt mig från att dansa sen jag var sju år. Jag fick panik på lågstadiediscon, när någon tjej kom fram till mig och ville dansa så sa jag att jag bara kunde den här ryska kosack-dansen. Det var bra, för då försvann alla tjejer som ville dansa och bara “gå inte till honom, han är galen”.

Messiah Hallberg dansar tillsammans med Nathalie Davidsson i “Let’s dance 2017”.

LÄS MER: Thorsten Flinck tvingades hoppa av “Let’s dance”

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons