LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Kräk-Eva Nazemson talar ut om skilsmässan: ”Familjen har splittrats”

28 okt, 2024
Eva Nazemson
Hon blev kräk-Eva med hela svenska folket 2007 när hon spydde i direktsändning.
För Hänt berättar Eva Nazemson om karriären, skilsmässan – och kärleken idag.
– Jag har kanske börjat dejta någon lite grann nu, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Flyttade hem till mamma efter dotterns födsel – Nicci Hernestig om beslutetBrand logo
Flyttade hem till mamma efter dotterns födsel – Nicci Hernestig om beslutet

För 17 år sedan skrev Eva Nazemson, 39, tv-historia när hon mitt i direktsändning började kräkas på grund av mensvärk. Det var i TV4+ spelprogram Nattliv som incidenten ägde rum och Eva räknade iskallt med att hon skulle få sparken.

Tvärtom blev spyan starten på en strålande tv-karriär och öppnade många dörrar för kräk-Eva, som blev hennes nya smeknamn.

– Jag tycker det är jättekul med kräk-Eva. Jag levde på det i många år därefter, säger hon i en ny intervju med Hänt.

Eva Nazemson
Eva Nazemson blev känd efter spyan i direktsändning. ROGER VIKSTRÖM / XP / TT

Så lever kräk-Eva idag – det jobbar hon med

Klippet där Eva kräks rakt ut ledde bland annat till att hon fick åka till USA för att gästa Tyra Banks talkshow. Men faktum är att Eva själv inte har dragit in några pengar på videon, som fått miljontals visningar genom åren.

Annons

– Om det hade varit jag som la upp klippet hade jag kanske inte behövt jobba idag, det var synd. Som jag har ångrat att jag inte gjorde det. Jag vet inte ens vem som lade upp det men jag har inte fått pengar för det.

Trots det har Eva klarat sig bra ekonomiskt och har lämnat tv-branschen bakom sig till stor del. Idag jobbar hon med att importera mat och vin, vilket hon trivs väldigt bra med. Vi får också se henne då och då i diverse sammanhang, som exempelvis på Mauri Hermundssons, 28, Youtube-kanal häromåret.

Är du sugen på att göra mer tv?

– Ja, det är jag alltid. Det är jättekul. Jag skulle vilja dansa i Let's dance!

Eero Hannukainen/TT

Eva Nazemson om skilsmässan från Alexander

Mycket har också hänt i Eva Nazemsons privatliv sedan hon blev kändis. 2015 gifte hon sig med musikproducenten Alexander Papaconstantinou, 44, som hon har en dotter tillsammans med. För fyra år sedan valde de att skilja sig och numera lever Eva ett varannan vecka-liv.

Annons

– Det har varit väldigt sorgligt och jobbigt. Det är alltid tråkigt när en familj blir splittrad. Det var tufft bra länge, väldigt sorgligt. Men det är ingen idé att fortsätta vara tillsammans när den ena parten inte är glad. Det blir inge bra. Nu känns det okej, vi har landat i det.

Den tidigare programledaren bor kvar i lägenheten på Östermalm där hela familjen tidigare bodde ihop. För Hänt avslöjar Eva att hon faktiskt har börjat träffa någon!

– Det tog ett tag tills jag kände mig redo att träffa någon ny. Innan dess var jag inte alls sugen. Jag vill inte sitta själv om 20 år. Jag har kanske börjat dejta någon lite grann nu. Men vi får se vad det blir!

Blev mensvärken någonsin bättre?

– Nej. Jag är lättspydd, alltid varit. Det händer att jag kräks titt som tätt. Jag har lärt mig att leva med det.

FOTO: TT, Youtube

Annons