LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Därför saknas Kristian Johansson i Bonde söker fru 2024 – då kommer han in

25 sep, 2024
linda lindorff och bonden kristan
Äntligen dags för premiären av Bonde söker fru 2024!
TV4 har avslöjat att vi i år för följa fem bönder men i det första avsnittet är det bara fyra.
Bonden Kristian Johansson saknas – och Hänt vet varför.
– Det är väldigt mycket redan från början, säger Linda Lindorff till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

TV4:s långkörare Bonde söker fru är äntligen tillbaka med ny säsong! Under onsdagen är det premiär och nytt för i år är bland annat att vi får följa fem bönders jakt på kärlek istället för fyra. Programmet blir också förlängt med två episoder.

Linda Lindorff varför Kristian saknas i Bonde söker fru 2024

Men den femte i raden, köttbonden Kristian Johansson, 30, från Vittinge, syns inte i första avsnittet – och det finns en anledning till det.

– Vi ville ha fem bönder och få med allas svulstiga historier! Men om vi skulle ha med alla på Sundbyholms slott så skulle det bli ganska rörigt. För det är väldigt mycket redan från början med fyra bönder som har 10 dejter var och med all personal, haha, vi är så många där, säger Linda Lindorff till Hänt och fortsätter:

Annons

– Så det är faktiskt för att man ska kunna hänga med i allt, som tittare också. Så vi börjar som vanligt med fyra bönder och alla deras dejter, och lite längre in i säsongen när några redan har fått lämna gårdarna då kommer det in en helt ny bonde med en helt egen historia och nya brevskrivare!

När kommer Kristian in i programmet?

Hänt har även varit i kontakt med kanalen om detta, som även de ger ett kryptiskt svar gällande Kristian Johanssons sena ankomst.

”Utan att just nu avslöja för mycket så kommer Kristians kärleksresa se lite annorlunda ut och det har varit planerat hela tiden att han kommer in efter Sundbyholm”, skriver TV4 i ett mejl till Hänt.

TV4 vill heller inte avslöja i vilket avsnitt Kristian kommer in i Bonde söker fru 2024 – så det får helt enkelt framtiden utvisa!

Annons

Nära att dö: ”Det kom inte in och ut någon luft”

Tidigare i år, då årets bönder presenterades av kanalen, intervjuades just Kristian av programledaren. Han berättar då att längtan efter att träffa någon förstärkts efter en traumatisk tid i hans liv.

– Jag har legat på sjukhuset några gånger, och varit med om akutoperation för att kunna överleva. Jag hade halsfluss, halsböld och körtelfeber samtidigt och när jag låg där inne... bröstkorgen rörde sig upp och ner. Men det kom inte in och ut någon luft, berättade köttbonden i programmet Bonde söker fru – casting 2024.

Kristian fortsatte:

– Jag har prioriterat andra saker helt enkelt, men nu har man kommit fram till att det är dags att vända på det.

Hänt frågar således Linda Lindorff om hans hälsa idag, och säkerställer att det inte är detta som legat till grund till att han ansluter till programmet än övriga bönder.

– Nej, nej, inte alls! Han är fullständigt frisk och redo för det här, betryggar programledaren.

FOTO: TV4

Annons