LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Kristin Kaspersen byter bana: ”Inte känt mig tillräckligt bra”

23 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Kristin Kaspersen varvar karriären som programledare med att intressera sig för träning och hälsa. Men nu tar hon allting ett steg längre och har valt att gå en ny utbildning – och avslöjar att hon ofta känt sig otillräcklig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”Brand logo
David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”

Programledaren Kristin Kaspersen, 54, är något av en veteran i svensk tv och började arbeta på TV3 redan som 22-åring i början på 90-talet och har under åren varit programledare för allt från Fångarna på fortet till Melodifestivalen och nu senast kan hon ses som programledare för programmet Race across the world.

De senaste tio åren har hon även engagerat sig mycket i frågor kring träning och hälsa och släppte 2013 en bok om ämnet. Och tillsammans med systern Malin Berghagen har hon nyligen arrangerat träningsresor.

Berättar om den intensiva perioden

I ett videoklipp på programledarens Instagram berättar hon att hon har fyra veckors intensivt jobb bakom sig.

– Det är ungefär fyra veckor som jag har varit borta, två träningsresor och två tv-program. Det har varit fysiskt utmanande tv-program kanske, men framförallt kanske mentalt.

Annons

Men hon berättar även om att hon har nya spännande planer framför sig.

– Samtidigt har jag börjat plugga coachning och att bli samtalscoach, så det händer mycket här uppe i huvudet det kan jag säga, säger hon och pekar på sin skalle.

Hon fortsätter:

– Det är väldigt väldigt spännande och väldigt väldigt spännande och jag har lärt mig otroligt mycket.

”Kämpat för att visa andra”

Hon förklarar hur allt hon går igenom just nu inte har landat hos henne ännu men att hon har kommit till flera insikter om sig själv.

– En sak som jag verkligen reflekterat över och landat i det är att jag väldigt många gånger kämpat för att visa andra att jag kan.

Sedan delar hon med sig av att hon ofta inte känt sig tillräcklig och försökt bevisa sig för andra att hon räcker till.

– Även om de inte har förväntat sig det så har jag ändå aldrig gett mig, för att jag ska visa att jag kan och inte känt mig tillräckligt bra men det kan jag känna att jag är nu och att jag inte behöver prestera för andra, säger hon.

FOTO: Skärmdump/Instagram

Annons