LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Här syns Kristin Kaspersen med mannen i sitt liv: ”Lutar mig mot hans axel”

24 jul, 2024
Till vänster: Skärmdump från Kristin Kaspersens instagram där hon har ett glas vin i handen som hon dricker ur. Till vänster om henne syns armen på en man. Till höger: Närbild på Kristin Kaspersen.
Kristin Kaspersen är dotter till den gamla norska landslagsmålvakten Kjell Kaspersen.
Han har alltid varit hennes stöttepelare, och i ett inlägg på Instagram delar nu Kristin med sig om deras relation.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hans Fahlén och Christopher Berghagen Taylor dyker upp tillsammans: ”Nu är det officiellt"Brand logo
Hans Fahlén och Christopher Berghagen Taylor dyker upp tillsammans: ”Nu är det officiellt"

Programledaren Kristin Kaspersen, 54, är uppvuxen med två kända föräldrar. Den legendariska schlagersångaren Barbro ”Lill-Babs” Svensson, som tyvärr gick bort år 2018, och den före detta norska fotbollsspelaren Kjell Kaspersen.

Kjell spelade det i norska fotbollslandslaget och var sedan sjukgymnast med ett eget träningscenter. Han och Lill-Babs gifte sig 1969, samma år som de fick deras enda dotter Kristin, och skiljde sig fyra år senare.

Pappa Kjell har alltid varit Kristins stora stöttepelare. Idag är han 85 år gammal, och trots att han bor i Norge har de en nära relation.

Kristin Kaspersens kärlek till pappa Kjell

Då och då delar Kristin med sig av bilder på sin pappa på hennes Instagram. I ett nytt inlägg visar hon verkligen hur mycket hon uppskattar honom.

Orden kommer och går. Samtal om nutid och dåtid. Men mest är vi i nuet. Lutar mig mot hans axel en kort stund. Sen skålar vi med ett kallt glas vitt. Pappa och jag.”

Annons

I en intervju med Expressen har Kristin tidigare berättat deras relation.

– Pappa har alltid varit tryggheten. Han har varit en pappa som bott på avstånd i Oslo, men alltid varit närvarande. Det är klart att som liten var det ibland jobbigt att han inte kunde hämta mig i skolan, men vi har alltid haft en fantastiskt fin relation.

– Han var och är ofta här, vi pratade i telefon och jag var hos honom i Norge större delen av somrarna och på loven. Mamma jobbade och var ju ofta borta. Mina föräldrar har varit oerhört nära mig, även om de inte varit hemma på heltid.

Kristin Kaspersen om saknaden efter Lill-Babs

Lill-Babs gick bort i cancer när hon var 80 år gammal. I intervjun med Expressen ett par år senare berättade Kristin om hur hon ser på saknaden.

– Jag fick nästan 49 år med min mamma och är så tacksam över det. Saknaden efter henne väljer jag att se som något fint. Sorgen kommer ur stark kärlek.

Den tredje april i år var det sex år sen Kristins mamma somnade in. På Instagram delade hon då med sig av några kärleksfulla ord.

Det har gått 6 år sedan jag höll din hand för sista gången. Men inte en enda dag har gått utan att du varit närvarande. I mina tankar, i din klokskap, när jag inte vet vad jag ska göra frågar jag dig tyst och funderar på vad du skulle svarat eller gjort”, skrev hon bland annat.

FOTO: Instagram/Skärmdump, TT

Annons