LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Kristin Kaspersen drabbad av mystisk sjukdom: ”Jag tar en dag i taget”

02 sep, 2024
Till vänster: Närbild Kristin Kaspersen som tittar åt höger med stängd min. Till höger: Skärmdump från hennes instagram när hon står vänd åt vänster och tittar neråt med solglasögon på.
Programledaren och poddaren Kristin Kaspersen har i flera veckor lidit av en tuff sjukdom.
På sin Instagram bryter hon nu tystnaden.
”Jag tar en dag i taget”, skriver Kristin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”Brand logo
Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”

Kristin Kaspersen har vi sett som programledare i ett flertal produktioner, och hon driver också podcasten Nyfiken på. Just nu är hon aktuell som programledare för den första svenska säsongen av Race Across The World som kommer på Max och Kanal 5 i början på september.

Privat har hon sönerna Leon Fahlén, 20, och Filip Lamprecht, 27. Filip är tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal, 28.

Sommaren har Kristin bland annat spenderat med familjen, men den har tyvärr också kantats av sjukdom!

Kristin Kaspersens sjukdom – det har hon drabbats av

Det är på Instagram som Kristin bryter tystnaden, och berättar att hon varit sjuk i hela åtta veckor.

I sviterna av flera förkylningar under 8v och vilar fortfarande för att bli av med bronkit har det varit en lugn och långsam vecka. Ett litet avbrott i lugnet var pressdagen med ”Race across the world”. Lycka att jobba med så många härliga människor”, skriver Kristin.

Annons

Bronkit är luftrörskatarr, en inflammation som oftast orsakas av virus och ger hosta. Enligt 1177 kan man få svårare att andas och även få feber, snuva och ont i halsen, muskler eller leder.

I sitt inlägg skriver Kristin vidare att hon under veckan som varit reflekterat mycket om var hon är idag och vad hon vill framåt, att hon har haft tid att rensa hemma och besökt Linn Hegdals dansevent.

Gick ner till gymmet en dag men då bara teknik och inget pulshöjande. Kikade in på @linn.katja.dansevent. Var med på uppvärmningen bara, sen tittade jag på. Så Kul att vara där bara. Hoppas veckan som kommer öppnat upp för mer aktivitet. Men jag tar en dag i taget och låter kroppen vila och luftrör vila.”, skriver hon.

Följarnas kärlek till Kristin Kaspersen

Kristin avslutar inlägget med att berätta hur hon ska hantera sin sjukdom nu.

Ps. Läkaren säger att jag inte smittar längre. Däremot ska jag inte vara bland mycket folk och om jag är det så vara ute. Däremot smittas jag lätt då man efter lång tid m förkylning har lägre immunförsvar”, avslutar hon inlägget.

Bland kommentererna är det många som skickar kärlek till programledaren.

Fint att se dig i veckan. Hoppas du snart mår bättre. Skönt att det går åt rätt håll…”, skriver tv-profilen Elin Härkönen.

Låter som du varit väldigt förnuftig. Kram på dig och krya på dig”, kommenterar en annan följare.

Krya på dig! Kramar i massor”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram/Skärmdump

Annons