ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Kristin Kaspersen förlorar pengar – nu säljer hon lyxbåten: ”Fullständig katastrof”

23 okt, 2024
kristin kaspersen
Kristin Kaspersen säljer lyxbåten med förlust – trots att hon knappt åkt någonting.
För Hänt berättar båtförsäljaren om orsaken till prissänkningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”Brand logo
Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”

Programledaren Kristin Kaspersen, 54, har synts i tv sedan början på 90-talet och genom åren har hon lett flera stora program. Just nu är hon aktuell i Kanal 5:s nya satsning Race across the world, samtidigt driver hon sin egen podcast Nyfiken på.

På sin fritid umgås hon mycket med sönerna Filip Lamprecht, 27, och Leon Fahlén, 20, samt ägnar sig åt sitt stora intresse – hälsa. I fjol förenades de två efter ett lyxköp – eller så var i alla fall tanken. På sin Instagram berättade hon om båten som skulle kunna innebära läkande stunder ute till havs tillsammans med familjen.

"Nu har jag bestämt namn på båten… SWISH! Den e snabb, den är snäll, den är smidig, den ställer upp och är pålitlig. Hon är jag, jag är hon!", skrev Kristin och visade upp bilder på sin då nya miljonskuta.

Annons

Kristin Kaspersen säljer lyxbåten – priset nedsatt

Men nu är den till salu igen, meddelar Kristin själv på sin Instagram.

”Planerar ni inför nästa sommar och sugen på båt. Denna är till salu. Kanonpris för en sån här båt och galet skön att köra!”, skriver hon till en skärmdump från annonsen på Blocket.

I annonsen framgår att modellen är en ”väldigt fin Finnmaster T8, Yamaha F350 från 2019 med endast 81 gångtimmar” och att man bör passa på nu, eftersom båten säljs för ”ett riktigt höstpris!”.

Båtförsäljaren om orsaken: ”Fullständig katastrof på båtmarknaden”

Just nu är den också sänkt med 30 000 kronor, något Hänt ringer och frågar den ansvariga säljaren om det är just för att den säljs efter båtsäsongen är över.

Annons

– Ja, det är det väl. Eller jag vill ju gärna att många tror det, i alla fall. Det är jätteolika i den här branschen. Visst vi har ju mycket starkare köpkraft till våren men det behöver inte alltid betyda att det blir mycket billigare att köpa en båt till hösten, svarar Niclas Boström, säljare på Marindepån Nacka.

Har båten sjunkit i värde sedan Kristins köp?

– Generellt sätt så ökar båtar ofta i värde, men det har varit fullständig katastrof på båtmarknaden den senaste tiden. Det är en av de första varorna som folk skiter i när det går dåligt ekonomiskt. Men det är ju generellt, det gäller inte bara hennes båt.

Bara 81 gångtimmar – det inte mycket?

– Det är väldigt lite. Men det är väldigt vanligt i den här båtbranschen. Folk köper båt och sedan märker att ”oj, vi var inte ute så mycket”. Eller så åker de väldigt korta sträckor, men är på båten betydligt längre än själva gångtiden på motorn. Man kan ju vara på båten utan att ens åka.

Så det är inget fel med båten som gjorde att hon inte ville ha den mer?

– Nej, nej.

Hänt har sökt Kristin Kaspersen.

FOTO: TV4, Instagram.

Annons