LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Kristin Kaspersen i tårar – tvingas lämna Filip Lamprecht i svåra läget

24 aug, 2024
Kristin Kaspersens äldsta son Filip Lamprecht ska nu prövas ordentligt – och då känns det i mammahjärtat...
”När jag kom till bilen rann tårarna”, skriver hon på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför bor inte Filip Lamprecht och Linn Hegdal tillsammans: ”Ganska skönt”Brand logo
Därför bor inte Filip Lamprecht och Linn Hegdal tillsammans: ”Ganska skönt”

Nyss avslöjades att Filip Lamprecht, 27, är en av sex kändisar som nu gett sig av på sin livs resa. Kanal 5:s Över Atlanten ska nämligen spelas in, där Filip tillsammans med de övriga deltagarna – Emma Molin, Janne Andersson, Johan Petersson, Alexander Karim och Magdalena Forsbergsegla till Rio de Janeiro i Brasilien.

”Redan imorgon bär det av med detta helt fantastiska gäng! Jag är precis lika taggad som jag är nervös och misstänker att jag inte kommer fatta vad jag tackat ja till förens det är för sent.. Men men! Kommer bli hur bra som helst och ångra mig kan jag göra sen. Håll tummarna för att vi inte kapsejsar eller att jag skämmer ut mig framför Gurra! Kram så hörs vi från Rio de Janeiro”, skrev Filip på Instagram i torsdags.

Annons

Med Gurra menar Filip skepparen Gunnar Krantz – en av Sveriges mest erfarna seglare. Så helt ensamma ute på det stora blå är de inte. Men det hindrar inte mamma Kristin Kaspersen, 55, från att känna sig orolig för sin älskade son. På sin Instagram ser vi hur hon vinkar hejdå till honom, och till de fina bilderna skrivit skrivit en tårdrypande text som nog många föräldrar kan relatera till.

Kristin Kaspersens oro för sonen Filip Lamprecht – i tårar efter händelsen

”NU SEGLAR HAN IVÄG❤️Min förstfödda son ger sig nu ut på ett fantastiskt äventyr, att segla över Atlanten.Jag är så innerligt glad för hans skull, jag tror det kommer bli magiskt, ibland tufft, men magiskt. En häftig resa tillsammans med ett riktigt härligt gäng. Så jag känner mig ändå rätt trygg… men också sjuuukt orolig.”, inleder hon inlägget med och fortsätter:

Försöker hantera dom känslorna och jag höll ihop när jag pratade med honom på FaceTime innan de åkte iväg. Men plötsligt spelar det ingen roll att han är vuxen, spelar ingen roll jag vet han klarar sig hur bra som helst då han både är både klok, omtänksam, nyfiken och har sunt förnuft. I sådana här stunder är han trots allt mitt barn och då slår mammahjärtat in. ❤️Att prata med honom nu var som när jag lämnade honom första gångerna på förskola då vi skrattade och busade. När jag kom till bilen rann tårarna för att jag inte var van att vara ifrån honom och oro för hur det skulle gå.”

Men det är inte bara oroliga tårar, forsätter mamma Kristin i inlägget.

”Det är tårar av kärlek, det är tacksamhet och lycka. Lycka att jag har så fina barn som jag har förmånen att vara mamma till. ❤️Nu har jag torkat tårarna, känner mig så pepp redan på att få höra honom berätta om sitt äventyr när han kommer hem. Och jag kommer längta, massor. Men som mamma sa när jag längtade efter henne ”vilken tur att vi längtar, för det betyder bara att vi älskar varandra så så mycket”

Den nya säsongen av Över Atlanten har premiär på Max våren 2025.

FOTO: Max, TV4, Instagram

Annons